Disse Laura Mercier maling vaskeri flydende læbe farver er ikke hurtigtørrende … som i denne situation er god!

Laura Mercier maling Vaskeri flydende læbe farver, $ 28 hver
Um … men af ​​programmet kunne jeg ikke forlade Sephora i aftes uden at gribe i det mindste nogle farveprøver. Du forstår mig alt også godt.

Da jeg lavede mine sædvanlige runder i butikken ned ad gaden (jeg begynder altid i venstre hjørne af hoveddøren samt meander mod uret), laura Mercier’s malet vaske flydende læbe farver ($ 28 hver) stoppede mig i min ASPCA varevogne.

REKLAME

Bonjour, Laura! J’Adore lyse læbestifter.

Fra venstre: Petal Pink, Red Brick, Coral Reef, Vermillion Red, Golden Peach, Fuchsia mauve, nøgen øget såvel som orkidérosa
Laura’s nye linje af letvægts flydende læbestifter tilbydes nu i ni levende, deme-mate nuancer – palisander (en rosenrødbrun), kronblad pink (en varm lyserød), rød mursten (rødbrun), koralrev (en pinkisk koral), vermillion Rød (en orange rød), gyldne fersken (en bleg peachy pink), fuchsia mauve (en blomme), nøgen øget (en lyserød brun) samt orkidérosa (en rødlig pink).

Farveprøver fra venstre for palisander, kronblad pink, rød mursten, koralrev, vermillion rød, gyldne fersken, fuchsia mauve, nøgen øget såvel som orkidetrosa

Så jeg gik rundt i butikken i ca. 30 minutter med farveprøverne på min arm, der forsøgte at spille det godt, da jeg handlede rundt, men hvad jeg virkelig gjorde, var at se, om farveprøverne overhovedet ville bevæge sig, når de tørrede.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Det, så godt som jeg ikke kunne vælge mellem koralrev samt nøgen rose …

Du forstår præcis, hvordan efter et par minutter vil nogle flydende læbestifter ikke gnide af? Ligesom bestyrelsen for ever, jeg sværger, de kan hurtigt blive på min hud i dagevis. Ikke desto mindre kan de typer af flydende læbestifter være ret tørring på mine læber, så jeg ønskede at se, om Laura ville scoot rundt på min arm, som i denne situation ville have været en god ting.

De gjorde! Jeg skrubede mine fingre på farveprøverne, såvel som formlen følte stadig lidt våd. Farveprøverne kom ligeledes hurtigt med en rutinemøde makeup rengøringsmiddel, da jeg fik hus (ikke krav på en oliebaseret), så jeg tror ikke på, at disse læbestifter også vil være forfærdeligt tørring.

Jeg endte med ikke at kunne vælge på en farve, så jeg forlod butikken uden at bringe et hjem. Jeg skal sove på det en yderligere nat, såvel som da vil vi se … det er hvad jeg gør nogle gange. Hvis jeg stadig vil have en i morgen, vil jeg gå tilbage.

REKLAME

Du kan opdage alle ni af Laura’s $ 28 malet vaskeri flydende lip farver nu på Laura Mercier tællere, Sephora butikker såvel som online.

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.