Negle i ugen, Smith & Cult Bitter Buddhist | Dine tanker om lash serum?

Smith & Cult Bitter Buddhist
Hej, fyre! Dette er en og fave skygge, som jeg har haft og elsket i årevis, Smith & Cult Bitter Buddhist. Det er en blegtårgrøn med grå undertoner og et sjovt alternativ til de fælles pastellmint greener, der så typisk pop op om foråret.

Jeg elsker det, fordi det er en af ​​de farver, der kan se helt anderledes afhængigt af lyset. I nogle tilfælde er det meget mere grønt, andre gange det er meget mere blåt!

REKLAME

Jeg pokede omkring Smith & Cult Site for nylig og opdagede, at der er en lignende skygge med et andet navn – bitter cashmere dagdrøm. Hvis du elsker komplekse blege greens, er det bestemt en til at overveje.

Dine tanker om lash serum?

Hvorfor ja, jeg tilføjede store vipper til denne pony.
Jeg har forsøgt at finde ud af, hvorfor hver mascara jeg har båret i de sidste par måneder, har været hårdt skuffende, og jeg tror, ​​jeg kunne have fundet grunden til. Efter år at bruge lash serum til at støde på min frynse, slutter jeg sidste efterår. Der var virkelig ingen rim eller grund til beslutningen; Jeg var for det meste for udmattet til at huske at sætte det på før sengetid! Dage blev til uger, så blev uger til måneder, så næste ting ved, at alle mascara bums mig ud.

Jeg tror, ​​at mine vipper langsomt er vendt tilbage til deres naturlige tilstand, hvilket er i den store ordning af ting er ikke noget stort. men stadig.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

På den ene side er det en mindre ting for mig at gøre i min rutine (ja), men på den anden side er mine hella grundlæggende vipper tilbage. Lol.

REKLAME

Hvad er dine tanker om lash serums? Bruger du dem? Brug dem ikke? Hvis du har brugt dem i fortiden og stop, hvad skete der med dine vipper? Jeg vil gerne høre din historie.

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.