# Mbbturns10: Husker et nært møde med en af ​​de største katte kvinder i hele tiden

Jeg føler mig emo såvel som nostalgisk i dag, da bloggen vender 10 snart.

TI.

REKLAME

Jeg kan ikke tro det. Den 20. februar.

Dette er det længste projekt, eller hvad det er, jeg nogensinde har udført i mit liv, såvel som det har været livskift i mange måder.

En af de køligere ting, jeg fik at gøre siden bloggen, blev ideel op tæt på den såvel som kun Feline Woman Supreme, Grace Coddington of Vogue Magazine.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Det var på Dolce & Gabbana show på Milan Fashion Week i 2011, såvel som jeg var der for at interviewe Pat McGrath Backstage (hun var dejlig, ved metoden – klar, rolig såvel som venlig, selv midt i backstage travlhed.) .

Efter at jeg har afsluttet interviewet, identificerede jeg Grace Coddington Kickin ‘det i den forreste række med Anna Wintour. Jeg fik dette tæt på hende. * Denne tætte *

Og det opstod virkelig to gange! OMG. Dette var anden gang. Første gang var på en Dolce & Gabbana Gallery Celebration natten før, såvel som jeg så hende vandrende af sig selv og tjekker kunsten. Jeg husker at sige til mig selv, “bare gå så meget som hende, Karen. Gør det! Vis hende alle 5.000 billeder af faner på din telefon. Grace Coddington vil absolut få dig! ”

Men jeg mistede min nerve. Jeg kunne ikke gøre det.

Jeg prøvede igen anden gang, men endnu en gang kyllede jeg ud …

Hvis jeg nogensinde får en chance, gør jeg det. Jeg skal vise sine faner i al sin husky herlighed.

Også på dette show så jeg denne hemmelige dame sidder på tværs af mig i røde læber, blå eyeliner såvel som en cool top hat.

Jeg vedder på, at hun ville have haft tarmene til at tale med Grace Coddington.

REKLAME

Hvem er hun, såvel som hvad liner var hun iført? Jeg spørger altid om den dame …

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.