Søndage med faner katten, makeup og appel blog maskot, vol. 696

Roar!

Hørte du det…? Det var kaldet af junglen, et opkald, som faner svarede ganske ofte.

REKLAME

Til den beskedne passerby kan faner have set ligesom en almindelig gammel housecat, men indenfor havde han hjertet af en løve. Han fancied sig selv som jungelens konge.

Der var et par hændelser – nogle kan kalde dem skirmishes – hvor han havde et magtspil med en løve eller to på sæt, men heldigvis på grund af mine bemærkelsesværdige forhandlingsfærdigheder var jeg i stand til at tage tingene ned ad et par hak og ingen lemmer eller klør blev tabt.

Bare så du ved, arbejder med de store katte i det vilde vil gøre en kvinde ud af dig! Jeg var for evigt ændret, især med scuffle han havde med en cheetah under en Mac-kampagne … Jeg har stadig alle mine fingre, ja!

Rosie.

Jeg har forsøgt at inspirere Rosie til at frigøre sin indre jungle kat, så i dag sætter jeg hende i en trendy cheetah krave med en komplementær blomst og nogle blade, fordi hun er en girly-pige trods alt.

REKLAME

Jeg forventede kløer ud, nogle brøler her og der, måske nogle griner, men i stedet ønskede hun at overveje det skiftende landskab omkring hende. foråret begynder at vise omkring disse dele, og du kender Rosie; Hun har flere videnskabseksperimenter, der går i hovedet på et hvilket som helst tidspunkt.

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.