Dolce & Gabbana Illuminator i Eva fra ferien 2014 Collection

ved hjælp af Dolce & Gabbana er belysningen i Eva på mine øvre kindben, samt Mac Satin Lipstick i giftig fortælling fra Mac Red, Red, Red Collection på min læber
For at tro, at når der på en tid, mange, mange måner siden, var den smukke strålende hud bare noget, der opstod i nogle tilfælde på en af ​​MOM Naturens luner.

“OOH! Mine kinder er lidt olierere end typiske i dag? Woot! Det indebærer, at min hud vil gløde som Sheila’s, den hule-pige, der bor ned på vejen. ”

REKLAME

Nå, ok, det er højst sandsynligt ikke præcist, hvordan det gik ned i forhistoriske dage … men kaste en kvinde en knogle lige her, tak! Jeg havde forfærdelig søvnløshed i aftes (forblev op så godt sene visning tv), så det er det allerbedste, jeg kan gøre under omstændighederne.

Jeg havde et punkt dog …

Nu hvor vi er moderne kvinder, der bor i nutidige tider, har vi fået adgang til til et meget større udvalg af belysningsførere end nogensinde før, fra Frosty Highlights, der efterlader dine kindboner, ser som Rihanna i en video (skinne lyse som en diamant!) , at shimmers så bløde, at du næppe kan se deres candlelit glød på din hud, såvel som hvad som helst imellem.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Dolce & Gabbana’s nye seks-delt ferie 2014-samling har en yderst fascinerende illuminator ved navn EVA ($ 51, kaldet belysningen i EVA; der er ligeledes en bronzer i samlingen kaldet ørken), en cremet beige deal med pulver blandet med små fløjter af guld glitter . Det har en blød, sheen-lignende overflade, der minder mig om timeglas-omgivende pulvere, kun de sparkly fløjter virker finere …

De producerer en noget anderledes indflydelse, der er flat-out smuk.

Tilgængelig nu i en begrænset udgave ferie version med en helt stil på panden (men også tilbydes i den langsigtede linje) på internettet såvel som på Dolce & Gabbana tællere.

Tre af seks stykker i Dolce & Gabbana Holiday 2014 Makeup Collection

Illuminatoren i Eva

Perfekt mono eyeshadow i rent guld ($ 36)

Nail lak hos entusiast ($ 25)
Illuminatoren i Eva, ideel mono øjenskygge i rent guld såvel som negle lak i elsker

REKLAME

Mighty dejlige … Jeg forstår ikke hvorfor, men jeg har altid lyst på Dolce & Gabbana meget mere denne gang omkring året.

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.