Untrieds: Body Shop Color Crush Nail Polish i # 730 Almond Kiss

En tilbagevendende serie på denne blog vil være at fremvise produkter i min bestand, som jeg endnu ikke har forsøgt (spoiler Alert: en stor neglepakker). Den allerførste i denne serie bliver kroppens butik farve crush neglelak i # 730 mandel kys. Jeg har lyst til at eyeing dette nogensinde i betragtning af at body shop neglelak linje introduceret i oktober, så jeg inkluderet i min jules dyr såvel som fik det i min julestrømning.

The Body Shop Color Crush Nail Polish i # 730 Amond Kiss

Den er tilgængelig i en 6,8 ml samt details for $ 6. Det har været lang tid, der kommer til kroppens butik for at introducere neglepakker til deres makeuplinie. De tilbyder hvad som helst fra BB cremer til fremhævere til lip pletter – der var absolut et rum i deres kosmetik linje, især med populariteten af ​​neglelak i de sidste par år (neglelaket endte med at være den recession-bevis ting, der erstattede læbestift som billig pick-me-up). Denne formel erklærer at være “negle kærlig” med optagelse af marulaolie. Det er 100% veganer såvel som lavet i Frankrig. Jeg husker ikke nogensinde at bemærke en anden neglelak lavet i Frankrig, jeg bliver nødt til at inspicere min stash.

The Body Shop Color Crush Nail Polish i # 730 Amond Kiss Pensel samt brugt på søm
Vist lige her med 2 frakker neglelak, ingen topcoat (jeg vil forsøge at fremvise alle neglelakiske farveprøver på denne blog uden en topjakke for at sikre, at du kan se neglelaket i sin naturlige tilstand). Det har respektabelt udstråle på egen hånd, såvel som er typen af ​​formel, som selvniveauer. Formlen gælder jævnt såvel som jævnt – jeg kan hurtigt komme væk med 1 frakke. Børsten er relativt grundlæggende – ikke så godt stor eller smal. Jeg oplevede ingen idékrympning, da jeg brugte min normale topcoat (en note lige her om tør tid – kroppens nagchel polish erklærer at være hurtigtørrende, men i betragtning af at jeg altid bruger min POSHE Super-Fast Drying Topcoat, kan jeg ikke virkelig tale med denne påstand). Skyggen er en blød beige, med en mindre pink undertone, som jeg tror ville arbejde på begge varme såvel som fantastiske hudtoner. Det er en helt arbejde korrekt skygge, der er stilfuld, hvis ikke noget kedeligt.

Jeg brugte denne neglelak i 7 dage (min normale negle polske slidcyklus) samt oplevet nogle ideer slid samt lille chip på min ideelle tommelfinger, men ingen større chipping eller peeling. En af negativerne med denne neglelak for mig er “FAT CAP” -problemet: Hætten er den nøjagtige samme diameter som den polske flaske. Jeg forstår, at det ser glat ud på hylden, men den fede hætte er irriterende for at holde, når du anvender polish. De fleste mærker med fede hætter har nu en skjult tyndere hætte under (se illamasqua, Marc Jacobs, Sephora Formel X) for at kompensere for dette. Den anden ugunstige om denne neglelak er omkostningerne – på $ 6 for 6,8 ml, det er meget dyrere pr. Ml end den typiske skønhedssalon polishes som essie samt OPI, som begge er 15 ml såvel som details for omkring $ 10. Dette indikerer, at Body Shop Nail Police koster $ 0,88 pr. Ml, sammenlignet med $ 0,67 for Essie eller OPI. Men hvis du har et vegansk appelprodukt, er afgørende for dig, er det ikke en stejl præmie at betale. Jeg er ikke generet af den lille størrelse flaske på 6,8 ml, det indikerer bare, at jeg kan prøve flere nuancer. Body Shop har ofte salg både i butikken såvel som online, så det er værd at vente på et salg.

Fordele:
· Skinnende på egen hånd
· Selvnivellerende formel
· Opaque i 1 frakke
· Lang iført, chip resistent

Ulemper:
· Fat Cap.
· Højere omkostninger pr. Ml

Stash Worthiness: 7/10

Undskyld for mindre end perfekte billeder, jeg arbejder på min belysning såvel som baggrund for produktbilleder. Der skal være en forbedring i de kommende uger.

Del dette:
Del

Klik for at e-maile dette til en ven (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på TUMBLR (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Reddit (åbner i nyt vindue)

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Body Shop Nail Polish in Fik Blueslast Week Jeg brugte kroppens butik farve crush neglelak i # 620 fik blues, som jeg fik under makeup 50% rabat salg tilbage i maj. Dette sælger normalt for $ 8 for en 6,8 ml flaske. Jeg har lavet en evaluering på farven crush neglelakker før, som en …
9. august 2016in “Skønhed”

Body Shop Canada Flash Sale: 50% rabat Makeup While Få min morgenkaffe i morges, jeg gik ved tæt på Body Shop Store samt opdaget, at der er et flash-salg til 50% rabat makeup. Dette omfatter makeup, børster, neglelak samt endda makeup og polske removers! * suk * såvel som hvad er en makeup narkoman til? Jeg har ikke fået noget endnu …
11. maj 2016in “skønhed”

Body Shop Flash Sale samt Clearance HaulThis Publish er SOOOOO SENESTE. Jeg offentliggjorde om body shop flash salg tilbage den 11. maj – det var et enderay salg til 50% rabat på makeup. Jeg har fået makeup-produkterne, der præcise SamE-dagen men ikke komme rundt for at offentliggøre det indtil nu … kun 6 uger senere! …
24. juni 2016in “Skønhed”