Modellerne ejer næppe der Eyeshadow Palette er en perfekt måde at dyppe din tå ind i verden af ​​neutrale skygger

$ 17.99 modellerne ejer næppe der Eyeshadow Palette
I denne uge i kommentarerne på mandag afstemning talte vi om rådgivning, vi ville give til makeup newbies, og Kerrie nævnte klogt et tip om, hvordan du starter din makeup rejse, det giver en masse mening at gemme din makeup taske med ting, der ikke er for dyre. På den måde har du råd til at tage sig tid til at finde ud af, hvilke slags ting du kan lide, og hvilke slags produkter fungerer godt for dig, uden at bruge masser af penge foran.

Så smart, ikke?

REKLAME

Langs disse linjer føler jeg mig som $ 17.99 næppe der Eyeshadow Palette af Models Egen er en perfekt måde at dyppe din tå i den brede, vilde verden af ​​neutrale skygger.

Modeller ejer er et britisk mærke nu (fra nylig) tilgængelig på Ulta. De har en flok produkter til øjne, kinder, læber og ansigter alt i prisen Sonia Kashuk, så de er ikke så økonomiske som våde ‘n’ vilde eller elf, men de er ikke så dyr som Mac eller Estée Lauder enten. Næppe der er deres tage på den nøgne palette dille.

Og gæt hvad? Det er ret darned godt for $ 17,99! Den har 10 pulverskygger i det – fem matter og fem shimmers – og især mates er de særlige saucer / nøgler.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Når jeg starter med et øjenskygge, ser jeg, at jeg har til hensigt at gøre med et par farver, jeg kan lide at begynde med at uddybe min crease med en mat gyldenbrun eller taupe-brun, fordi de køligere / neutrale toner slags simulerer effekten af ​​skyggerne Kast på ansigtet, som jeg tror, ​​at dine øjne ser ud som om de er sætte dybere.

Næppe er der perfekt til den virkning, fordi den kommer lastet med arbejdshorse gyldne nuancer og taupe-browns, hvilket gør det til en sjældenhed i disse dage blandt nøgnepaletter, der skævhed er varm med deres orange brune og rødbrune.

Gimme alle browns!

Jeg tror, ​​at de brune nuancer i paletten – Buff, Stark og Secret – er så smuk. De er alle fantastiske midtertonede brune, som du kan bruge til at overgå fra en skygge til den næste.

De ser meget forskellige ud fra hinanden i farveprøver, men de er faktisk ganske ens, når du har blandet dem, hvilket er fantastisk, når du forsøger at blande en af ​​dem ind i det næste uden nogen choppiness.

Jeg er lidt mindre skør over shimmers, men de arbejder … de er på chunkier side, så jeg tror, ​​at det hjælper med at indlæse din børste først, når du bruger dem. Derefter vådte børsten med en makeup-indstillingsspray før patting, i stedet for at swiping, skyggen på dine låg, som forhindrer de større stykker i at lande på dine kinder og din næse.

Også FYI, mit venstre øje tårer altid lidt op, når jeg bærer shimmery skygger med større korn, og det sker også med knap der, som jeg bare smider derude, hvis du har følsomme øjne.

Jeg har et par matter fra paletten i min crease (nøgen, buff, hemmelig og skarp) og et par shimmers blandet sammen og påføres med en våd børste på mine låg (bare hud og uberørt)
Hvis du er ny til at blande øjenskygge, hjælper det faktum, at disse kun er moderat pigmenteret, hjælper dem. Det er også værdifuldt for ekspert skygge blenders, der måske ikke ønsker at bruge for evigt og dag med deres blandingsbørster.

REKLAME

En smuk budgetvenlig $ 17.99 palette med minimal nedfald og bærbare farver, der passer til de fleste hudtoner? Gør din bedste bane Stomp-Walk til din nærmeste Ulta for at farvne denne dårlige dreng personligt, hvis du kan. Det er en skønhed!

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.