Fotd: Glødende Rose Gold Lids med sort winged liner til jubilæum Date Night, Laura Mercier Rose Glow Caviar Sticks, og en fremragende, økonomisk hårolie af Hask

Jeg bragte en hel pose makeup med mig til Hawaii i sidste uge, Og jeg sprang det ikke åbent en gang …

Jeg ved! Pandemic-Era K-Dawg fortsætter med at underholde mig. ? Pakning den taske var ikke for nothin ‘, selvom jeg brugte det i går for at sætte på lidt makeup. Vi gik ud til middag i aftes for at fejre vores bryllupsdag (15 år!), Og ja, jeg malede faktisk mit ansigt. Så måtte jeg snappe et par skud, fordi hvis du ikke tager et billede (eller to) med din kat, så skete det officielt ikke.

REKLAME

FYI, hvis du undrede sig over, hvad 15 års ægteskab er som, i en nøddeskal … Det føles som at lugging omkring din mands smerte-in-the-butt XXL flaske glutenfri tamari i din kate spade pung, når du går ud til Spis sushi (sjovt faktum: soja sauce er ikke glutenfri), men så har det så sjovt, når du kommer til restauranten, ha ha ha!

The Warriors Roll fra Sushi Tri Restaurant i Novato: Real Crab og Avocado toppet med krydret mayo, seared laks, tobiko, sprød stegt løg og scallions med unagi sauce
Den smukke dame roll med frisk laks og avocado toppet med frisk kammusling, ikura, citron skiver og speciel sauce
Anyway, makeup! Jeg har det! Dette udseende bruger en blanding af produkterne fra makeup tasken, jeg pakket til at gå på min tur (så masser af forsøgte og sande chanel faves fordi jeg er på et Chanel spark) og nogle nye creme skygge stikker fra den nyligt lancerede Laura Mercier Rose Glow Collection, som, Side Bemærk, er Gorgeous!

Skyggerne har shimmer, men det er et lavt niveau glød, ikke en høj-skinnende metallisk frostig finish, og det er drømmende! Skyggerne blander sig også smør, så min øjenmakeup kom sammen i en flash.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Alt i alt tog udseendet cirka 20 minutter fra start til slut …

Disse farveprøver er Rosie-Pose Godkendt!

Jeg er virkelig glad for, hvordan det viste sig, og jeg vil absolut bære det igen snart.

Før min Hawaii tur falder væk til en fjern hukommelse, skal jeg give en shout-out til disse rejsevenlige hårolier af Hask jeg fandt på Ulta. Jeg bragte oprindeligt arganolien reparation af skinne og monoi kokosnød olie nærende skinne olie hætteglas med mig, fordi de var utroligt kompakte og kun $ 2,99 hver, men jeg endte med at elske dem.

De er fantastisk, hvis du forsøger at finde en olie til at anvende for friskvasket og konditioneret hår og vil have mega fugt uden vægt eller fedtede tråde.

FYI, olierne består af silikoner, så hold det i tankerne, hvis du er særlig om silikoneholdige hårplejeprodukter.

Jeg tilbragte meget tid i sidste uge på stranden og puljen, og mit hår ville have set og følte groft, hvis det ikke havde været for disse dårlige gals. Gode ​​ting, og så så overkommeligt!

Svært at tro, at vi allerede er i fuld på sommeren, er det ikke? Back-to-school er lige rundt om hjørnet, og jeg har allerede observeret strandprodukter og svømmepakker på butikkerne begynder at blive erstattet af notebooks, blyanter, highlighters og bogposer. Det har været så længe i betragtning af at jeg har boet med rytmen af ​​et skoleår, og det synker bare i ideel nu, da det overvejer at Connor vil starte børnehave i efteråret, vil dette være min tidsplan for de næste par år.

REKLAME

Før du går, skal du tage et sekund for at lade mig vide, hvad vejret er lignende på din ende. Det har været behageligt og relativt fantastisk her i North Bay-området … for nu. Det er en drømmende øvre 70’ere, som ikke varer, men et øjeblik ved jeg, men jeg nyder det, mens jeg kan.

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.