For Plumper Brows, anbring en smule fundament og sætter pulver til dem først

, hvis du ikke er #blessed med naturligt store, buskede brows, først føler jeg dig. For det andet skal du vide om denne hemmelige egern måde at tykke og volumisere (er det selv et rigtigt ord ??) dine øjenbryn.

Anvend en smule fundament og indstilling Pulver til dine pande Først, mens de stadig er bare bare (bare lad det løbe over dine browsere), før du går ind med dine pande blyanter og pande geler, pandepulver osv.

REKLAME

Så jeg snuble på dette trick ved et uheld. Det var en af ​​dem “en gang om en tid …” Ting. En dag, mens jeg gjorde min makeup, forsøgte jeg mit fundament og indstillingspulver og utilsigtet fik lidt op i mine bryn, men i stedet for at fjerne det ved at børste gennem mine bryn med en pande kam eller bruge en Q-tip gennemblødt I makeup remover forlod jeg det være. (Jeg tror jeg var bare doven.)

Derefter gik jeg om min normale pande rutine, men observerede, at mine brynene så specielt tyk, plump og bangin ‘senere den dag.

Så næste gang du går om din glædelige makeup måde, prøv at plekere en lille smule af dit fundament og sætte pulver på dine pande (bare den mindste, næsten utilsigtet mængde), og derefter gøre dine bryn, som du normalt ville bagefter.

Jeg tror, ​​du vil bemærke en forskel.

REKLAME

Dit venlige kvarter (naturligt pande mindre) appelmisbruger,

Karen.

S.s. TGIF!