Hvad er dit nytårsaftenstraditioner?

, før tingene gik helt bonkers under en sky af pulveriseret sukker og mel på bageriet lige før jul, var der en kort lul, hvor mine kolleger og jeg talte om vores nytårsaftenstraditioner – du ved, ting vores Familier gør for at ringe i det nye år.

En tradition, der synes at blive delt af mange familier, er at rense huset for at gøre det spic og spænding (eller så tæt på det som muligt) før 1. januar.

REKLAME

Nu … Jeg plejede at gøre dette religiøst hver 31. december. Jeg ville få gulvene så rent du kunne spise af dem, men jeg lader den gå for et par år siden (omkring tiden Connor Claire ankom) … Jeg tænker på gør så meget som jeg kan i dag, selvom. Jeg vil maksimere min held, da vi starter et nyt årti. (SIDE BEMÆRK: Når du har et lille barn, bor du i en tilstand af højfunktionende udmattelse, altid.)

Anyway, jeg skal gøre så meget som jeg kan før det nye år starter.

En ting jeg kan lide at gøre – som jeg overførte fra mine forældre – sker lige ved midnats slagtilfælde, når vi hopper op og ned og råber “godt nytår!” gentagne gange. Så åbner vi hoveddøren for at byde hele held og lykke til vores hus og vores liv. Og du gør dette, mens du holder din kat, selvfølgelig, så hun ikke undslipper ind i natten!

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

På min forældres hus gør min mor også disse ting, som jeg ikke ved, om de er eksklusive til hendes familie, eller hvis de er flere af en filippinsk ting, men hun vil sætte 13 mønter under velkomstmåden på hoveddøren til held og lykke.

De er normalt pennies … men jeg ved ikke, om de specifikt skal være pennies, eller hvis du kan blande og matche din forandring, fordi min mor er en selvudråbt cheapskate, og hun er ikke ved at sætte sølv dollars eller kvartaler under måtten, lol! Så ja, hun sætter 13 pennies under måtten og efterlader dem der hele året rundt, så erstatter dem med friske mønter hvert nytårsaften.

Og hun vil også hænge en flok druer (13 for at være præcis!) Midt på hoveddøren Jamb, hvor de vil hænge hele året rundt. Igen gør hun det til held og lykke.

Min kollega, der også er filippinsk, sagde, at hendes familie ud over at åbne hoveddøren og gøre sagen med druerne, ville bange potter og pander for at skræmme eventuelle onde sprits væk ved midnat. De ville også kaste mønter op ad trappen (ikke sikker på hvorfor).

Åh, og mad! Voksende op, min mor ville gøre denne salte ris suppe kaldet Arroz Caldo. Det var ikke min favorit ting at spise, fordi min mor altid gjort det ekstra gingery, og jeg kan ikke lide ingefær (jeg kan kun lide det i søde bagværk), så jeg ville sidde der og lider gennem et par bites mens jeg ville sidde alle andre fortærede det.

REKLAME

Hvad med dig? Hvad er dit nytårsaftenstraditioner?

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.