FOTD: Sofistikerede Rose Quartz Gemstone Lids med en Smokey Bronze Lower Lash Line

Jeg havde dette look til at slippe Connor off på sin danseklasse (hun tager udendørs klasser to dage om ugen nu, og yay for at se andre børn i sin alder !), Og så for at gå til Trader Joe’s, fordi det gør den slags regelmæssige daglige ting, er den voksne tilsvarende at gå til din High School Senior Prom nu. (Dance Studio Drop-off er en begivenhed. Du skal gøre det!)

Jeg tog den nye urbane forfalds stenede vibes palette til et spin for første gang i dette udseende. Det er en ny palette med 12 pulver øjenskygger, de fleste af dem med denne chonky-looking glitter formel, der har lidt squish til det. De ser ud som om de potentielt kan se ud som om du har store flager af glitter på din hud, men der var næppe nogen floof, nedfald eller flager, da jeg fik tigerens øje på mine låg. Formlen gælder glattere, end jeg forventede det, men du får Whoa, Whoa, Whoooooa niveauer af Shimmer.

REKLAME

Så … Urban Decay er ikke genert om deres 420 referencer, men i dette tilfælde mener jeg, at “stenede vibes” faktisk refererer til, du kender … ædelstene, selvom tigerens øje ikke ser noget som en sten på mine øjenlåg. Det er en charmerende pinkish bronze (tung på den rosa!), Derfor er jeg parret det med rose kinder og læber.

Åh! – Jeg skal påpege den nedre lash line. Jeg har iført Mac Teddy, men igen, fordi det tilsyneladende er dette fald, vil være min største hits udflugt af Teddy røget langs den nedre lash line. Jeg har bare lidt glemt, hvor fantastisk det er, når det bæres på den måde?! Det er fantastisk.

Jeg tror, ​​jeg skal gøre et kig med purven i denne palette (det er $ 54, btw), da de minder mig om min fødselsmåned gemstone, Alexandrite … som fører mig til et spørgsmål til dig!

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Hvad er din fødselsmåned perle? slip det i kommentarerne, sammen med enhver QS, du måske har om paletten eller dette udseende, hvis du har dem. Som sædvanlig er den fulde sammenbrud af produkterne nedenfor.

Hey, den arm er en NC42!
Nøgleprodukter, der bæres i dette udseende

Makeup slidt i dette udseende

Øjne

Nars tonet smudge proofe eyeshadow base i medium – over hele lågene som en base

Urban Decay Stoned Palette Eyeshadows – Good Karma (pandeben), Antidot (Crease), Hexed (Yder Crease), Third Eye (Your V), Tiger’s Eye (Lids, Anvendt med Finger)

Mac Whisper of Gilt – Indre Hjørne Highlight

Urban Decondy Brow Blade i mørke gardiner og Mac Clear Prew Set – Brewe

Mac Teddy – Lower Lash Line

Ærlig Appeal Liquid Liner – Winged Liner

Laura Mercier Caviar Mascara – vipper

KINDER

Laura Mercier Soleil 1 – Bronzer

Laura Mercier Rose – Blush

LÆBER

Vandre appel B.B. og Riviera Dual Lipstick – blandet sammen

REKLAME

GRUNDLAG

Vandre appel glød foran ansigt olie – prep

Laura Mercier Foundation Primer – Prep

Charlotte Tilbury Frefless Filter i Tan – Foundation, hele ansigtet

Kevyn Aucoin Supernatural Concealer i Medium 05 og 06 – Under øjne, kinder og omkring munden

Laura Mercier gennemsigtigt honning Løst pulver – pande, ned i siderne af næse, rundt om mund og langs kæben

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.