Maybelline Dream Pude frisk ansigt flydende fundament er en sød drugstore drøm

nyt for foråret 2017: Maybelline Dream Pude
Jeg kan ikke huske sidste gang jeg havde en makeup-relateret drøm.

Eller en drøm, hvor jeg endda indså, at jeg havde makeup.

REKLAME

Kan du? Har du nogensinde haft en drøm, hvor du sætter på din makeup? Jeg ville ønske jeg gjorde det. Dream makeup … Jeg tror, ​​jeg vil gerne.

Ny Maybelline Dream Pude frisk ansigt flydende fundament, som kommer i januar i otte nuancer, der er $ 16 hver, har ordet “drøm” ideel i navnet.

Maymelline Dream Pude-farveprøver (syv af otte nuancer): 10 porcelæn, 15 elfenben, 20 klassisk elfenben, 30 varm nøgen, 45 medium beige, 55 karamel, 60 kakao
Jeg bærer skygge 45 medium beige
Pude kompakter som denne har været over stedet i det seneste! Når du åbner kompakte, i stedet for at der er en gryde af creme eller pulver, er der en svamp preaked med flydende fundament. Du tager en puff applikator, en appel blender eller en børste, dab den på svampen, og derefter anvende det til dit ansigt.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg har ikke prøvet mange af dem endnu, men Mac Matchmaster Shade Intelligence Compact er min pude kompakte hellige gral i øjeblikket. Det er dog $ 38. Det er let, medium dækning, og det blurserer smukt mine porer. Og det springer ikke på min hud.

Men jeg kan godt lide Maybelline Dream pude også.

Før (venstre) og efter (højre), iført skygge 45 medium beige

Jeg kan absolut lide den meget lavere pris, men det dækker ikke så godt som Mac en. Det har en meget mere satiny, uber-naturlig finish, hvorigennem jeg stadig kan se mine 40-ish porer og fregner.

Hvis jeg stadig var på college eller i min tidlige 20’ere, ville jeg være over dette i et hjerteslag. Dækningen er sourer end Mac en, og den slører ikke mine porer også, men på flipsiden … min hud ser stadig ud som ægte hud.

Alvorligt, for et apotek ansigtsprodukt, tror jeg, det er virkelig rigtig godt.

Åh – du vil nok gerne sætte det med et pulver, fordi det har tendens til at starte scoot rundt og søge mine fine linjer efter et par timer (især omkring min mund).

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

REKLAME

S.s. Tgif !!! ?

P.p.s. Ja … Jeg troede det var fredag, da jeg offentliggjorde dette indlæg. Jeg regnede kun ud efter at det ikke var.

Alligevel, tgit ?? Haha!