Mac Throwback Eye Shadows i Kid, uafbrudt, Tete-A-TINT såvel som Goldbit tilbydes Meow

, der smider det tilbage til Old-School Mac
Der er fire pander af Mac Youngster Eye Shadow, der sidder i min købsvogn, samt jeg ville normalt tænke på dette for at være et ekstremt antal backups, Buuuuut … lemmede fortælle dig, hvorfor jeg tror, ​​det er et godt koncept i dette tilfælde.

Denne skygge … det er en af ​​de fire skygger i Mac Throwback Collection. Se, Mac udgav en samling af tidligere ophørte øjenskygger samt læbestifter, som de bragte ud af pensionering, såvel som det tilbydes på tællere nu.

REKLAME

Kid er fantastisk.

Faktisk er alle fire af disse skygger så store, at det fører mig til at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor Heck Mac nogensinde nixed dem?

Min kammerat Fern fortalte mig om dette for et stykke tid siden. Hun var ret crabby, da den blev ophørt, såvel som jeg kan se hvorfor. Det er en let matt gyldent solbrændt, såvel som det er såvel som en af ​​de browns, som du kan skære ud af crease med såvel som ikke at blive betroet noget, der ser tungt eller gråt eller underligt ud. Det er den bedste skift skygge. Du kan bare sloosh det på dine låg med en Mac 224 samt ender med den bedste mængde definition.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg bruger unge såvel som tete-a-farvetone i min crease, såvel som Goldbit på mine låg. Læbestiftet er en blanding af skævhed såvel som shrimpton (to af lippies fra #throwback kollektionen; evaluering kommer snart). såvel som rødmen er melonrosa fra Mac Padma-samlingen.
Desværre er throwback-skyggerne (barn, uafbrudt, tete-a-tyndt såvel som GOLDBIT) alle le, så det er som deres enorme comeback tour. Det er ligeledes hvorfor der er i øjeblikket fire pander af unge i min vogn …

De tre matte nuancer – unge (teknisk, det er en veluxe perle, men det ser ud til min hud), tete-a-farvet såvel som uafbrudt – blander som det er, hvad de blev sat på denne jord for at gøre. De er pigmenterede, glatte, bløde, såvel som ikke engang forstår indikeringen af ​​ordet “hoppe over”. Enhver form for dem kan hurtigt ende med at være din go-to shift crease farve.

Goldbit, den ensomme shimmer skygge, er også en beaut. Hun er en gylden stråle af lys på dine låg. Alt du skal gøre er let at trykke fingeren ind i panden for at afhente så meget fantastisk udstråling, som du næsten vil gløde i mørket (men ikke rigtig). Det er som rent pigment presset ind i en pande, men det er ikke sjusket eller ubehageligt glitrende.

Goldbit, Tete-A-Tint, Youngster såvel som uafbrudt

Jeg vedder på, at det også vil være fantastisk som en highlighter, men jeg har ikke prøvet det endnu. Noget fortæller mig dog … på de øverste kindben = magisk.

Ville det være den bedste quad nogensinde? Forespurgende sind vil gerne vide …
Mac har to versioner af disse øjenskygger på internettet i øjeblikket. Panderne med snap top sorte emballage er $ 16 hver, såvel som refill pander (uden emballagen) er $ 6.

REKLAME

Jeg ville vælge genfyldningerne for at redde nogle moolah, samt holde dem i en genopfyldelig palette.

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.