Hvad er dine go-to Wintertime appelprodukter?

BRRR!
Hudpleje, hår, makeup, parfume … Hvad er dine go-to wintertime appelprodukter?

Nå, hvad angår hudpleje, hvor begynder jeg selv? Tør hud er mit store problem, når det bliver koldt, såvel som det føles som om jeg er tør fra hovedet til tå. I det seneste har jeg haft et rør af cerave helbredende salve tæt på på nogen måde gange (det er virkelig en livredder), da mine læber har været tørre, tørre, tørre. Jeg sætter det også på mine cuticles, når de begynder at føle sig uslebne!

REKLAME

Andre hudpleje ting, der hjælper med tørheden på dette tidspunkt –

Avene Xera rolig annonce: Jeg bruger denne rige, unscented lotion på min krop såvel som ansigt. Det er et dyr!

Frisk Kombucha antioxidant ansigtsbehandling essens: Jeg kan normalt ikke lide at tilføje yderligere skridt til min hudsrutine, men denne toner synes at virkelig hjælpe med at tilføje yderligere våd i blandingen.

EO Intensiv Reparation Work Hand Cream: Absorberer hurtig såvel som jeg kan lide den lyse orange duft. Jeg holder det på mit skrivebord såvel som genanvendelse, når jeg har møder.

Skinfix Eczema Hand Reparation Work Cream: Tykke såvel som rig men ikke fedtet. Jeg holder et rør ved min seng såvel som gælder, før du går i seng.

Laneige Lip Sleeping Mask: Tro på hype! Denne balsam er en legende af en grund.

Jeg har også troet på dufte meget på det seneste, da når det bliver køligt, kan jeg lide noget tyngre parfume (godt, tung for mig, i det mindste). For de tidligere par winters jeg har haft lancôme la vie est belle!

REKLAME

Hvad med dig? Hvad er dine go-to Wintertime appelprodukter?

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.