For fantastisk til skole Dinoplatz Escalator Mascara tager dine vipper til Jurassic niveauer

fordi … Dinosaurer.

Jeg har denne teori, at hvis du vil have noget til at være meget mere fantastisk, skal du holde en dinosaur på den. Eller i det. Uanset om det er en film, en frokostboks eller i dette tilfælde en mascara … selvom dinosaurerne ikke har meget at lave med lash forlængelse, curling og adskillelse af egenskaber på $ 25 for fantastisk til skole Dinoplatz Escalator Mascara.

REKLAME

De gør, men forbedrer oplevelsen … fordi de er søde.

Relativt nyt omkring her, for fantastisk til skole er et koreansk appel mærke til rådighed nu på Sephora, hvor Dinoplatz Escalator får Brontosaurus-kaliber gode anmeldelser.

Jeg er temmelig sikker på, at det er en slange mascara … selvom Sephora ikke henviser til det som sådan, fordi det er en af ​​dem, du skal fjerne med varmt vand, og så slukker det slags.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Det har også en justerbar stav; Du vrider opkaldet Thingamabob på hætten for at forlænge eller forkorte børsten for at skabe forskellige lash effekter, som at udvide børsten helt, hvilket er, hvordan jeg normalt bruger den, koncentrerer sig om lash krølle og længde, men forkortelse af børstekoncentraterne på at tilføje volumen .

Jeg mener, børsten er en nifty ekstra … men disse ting handler om formlen, som imo, er bedre end nogen anden mascara formel derude i øjeblikket.

Nu har jeg svært ved at få ekstatisk om mascaras i disse dage, fordi jeg nogensinde overvejede, at jeg blev gravid med babypige, mine vipper har været i strejke. Intet – og jeg angiver ingenting – holder en krølle, og hver mascara jeg prøver har noget, jeg ikke kan lide om det …

Bortset fra dette.

Dinoplatz Escalator gør mig ekstatisk at bære mascara igen, fordi det gør absolut alt godt. Det krøller, forlænger, tykner og definerer, og den mørke sorte formel flager ikke eller smugger.

Brug af mascara virker ikke som en opgave længere, og jeg har ikke engang rørt mit rør af Chanel Le volumen (som jeg plejede at / normalt elsker!) I måneder.

Hvis du forsøger at finde en non-nonsens, dramatisk mascara, der gør alt, gå ikke glip af Dinoplatz Escalator.

REKLAME

Og hej! – Der er dinosaurer på det!

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.