Mit et års blogiversary!

Det er min blogs allerførste fødselsdag i dag! Jeg er den lykkelige mor på et år gammel.

Jeg troede, at det ville være sjovt at lave et højdepunkt i året i Review: [Jeg begyndte at kompilere denne fortegnelse, før jeg så, at WordPress udgav et 2015-år i evalueringsrapport for hver blog – præcis hvor pænt! Se nedenfor for et link til min]

Mine mange fremtrædende meddelelser (baseret på View Counts) er:

Overgangs øjenskygge nuancer
Jeg ville aldrig have i en million år gættet præcis, hvor fremtrædende, der offentliggør, ville være! Størstedelen af ​​disse udgivelsesydelser er fra Google Gennemse Hits. Jeg opdager det fascinerende, at mine topbeskeder ikke er nødvendige dem, der har de fleste kommentarer – det ser ud til, at tilfældige mennesker snuble på min blog fra søgeresultater.

MAC 137 lang blending børste
Det er sjovt for mig, at min oprindelige 137 Clean Lemming Publish var så fremtrædende, fordi det tog mig 5 minutter at komponere det. Jeg var på arbejde såvel som var gået til Mac butikken under min frokostpause såvel som at pinke for den rene så forfærdeligt, at jeg lavede posten. Bit forstod jeg, at indgangen og overholder evalueringen på rene ville vise at være så populær. På et tidspunkt, da jeg googled “Mac 137”, var min Lemming Post det bedste resultat (som sugede siden jeg forsøgte at opdage evalueringer på det, før jeg lavede købet!)

Maymelline Concealer sammenligning
Jeg er kommet for at genkende, at en udholdenhed af min blog er, at jeg kan gøre en masse sammenligninger på grund af min stash. Jeg planlægger at fortsætte med at gøre sammenligninger i det kommende år, især mine øjenskygger samt rødme (og det er derfor, jeg kan ikke rense så godt mange ting!)

Kosmetik Stock Spreadsheet
Jeg håbede, at dette ville være nyttigt at charme misbrugere overalt, samt jeg er taknemmelig det er! På typiske får jeg e-mails et par gange om måneden om dette regneark: For de af jer, der sender mig for at erhverve få adgang til til regnearket, er alt, hvad du krav til at gøre, at gemme filen til din egen computer i køb for at redigere den .

Mac fejring line læbestift
Denne offentliggørelse havde sondringen om at blive offentliggjort den dag, at jeg havde det største synspunkt, men det var ikke på grund af dette indlægs emne. Det er lige så sket på den dag, en tilfældig besøgende offentliggjorde en kommentar, som hun havde opdaget min blog såvel som fortsatte med at binge tjekket hele min blog! Hun har bestemt bidraget til spidsen i synspunkter på den pågældende dag.

Vis tæller er ikke de være alt såvel som ende-alt – jeg kan godt lide dine kommentarer på bloggen! Du forstår ikke præcis, hvor meget glæde jeg får fra at interagere med jer herinde! Mine mange kommenterede blogindgange var:
• Tilbage til Mac forslag
• Mærker, jeg vil prøve meget mere af
• 50 ting, der gør mig glad
• Blog Writer Recognition Award samt 250 dage uden køb
• Lemmings # 1

Her er WordPress-rapporten til min 2015-blogoversigt.

Show Hall på Sydney Opera Home har 2.700 personer. Denne blog blev saveret omkring 32.000 gange i 2015. Hvis det var et show på Sydney Opera House, ville det tage omkring 12 udsolgte forestillinger for så mange mennesker at se det.

Klik her for at se den samlede rapport.

Jeg har et par blogmål for 2016:

• Fortsæt med at forbedre fotograferingen: Med en meget bedre baggrund samt / eller belysning såvel som / eller et nyt videokamera – bedst nu draperer jeg faktisk et hvidt stof / bristol bord på en stol for at tage mine billeder. Jeg vil gerne have noget meget mere “professionelt”. Jeg har lyst til et nyt videokamera i et stykke tid nu – jeg bruger i øjeblikket Canon PowerShot SD1400 er – muligvis noget, der har meget bedre zoom / fokusfunktioner.

• Opgrader til Premium: Enten med Premium WP-planen eller en betalt WP-stil (jeg er stadig usikker på fordelene ved en Premium WP-plan?), Og jeg vil gerne have mit eget domæne. Jeg vil ikke være selvholdende, men jeg kan lide begrebet at have fleksibilitet til at ændre mit design samt tilføje widgets samt whatnot. Jeg håber, at processen vil være smertefri (nogen visdomsord / vejledning vil blive meget værdsat!)

• Engage mærker: Jeg havde lavet en opmærksom indsats for at afholde sig fra at gøre nogen form for evalueringer i bytte for helt gratis produkter eller mærke partnerskaber i 2015. Jeg blev kontaktet, men jeg afviste dem alle – jeg var bare ikke sikker på mine tanker om modtagelse Gratis produkter til anmeldelser. I’m a firm believer of reality as well as integrity in blogging – be it charm products, fashion, or food / restaurant reviews. I 2016 tænker jeg på at kontakte bestemte forretninger eller tilslutte evalueringsprogrammer for at vælge, hvad jeg gerne vil gennemgå. I may not have any type of success however it’s worth a shot!

• broaden topics: I’m still going to be 99% focused on charm however from day one, I always had the objective to include non-beauty topics such as fashion as well as crafts on the blog. I did dabble a bit last year in non-beauty topics however I mean to do a bit much more in the upcoming year.

• Be much more active on social media: I was a totalnoob til instagram i begyndelsen af ​​2015 såvel som jeg lige har produceret en Facebook-konto for nylig. Jeg er nødt til at gøre meget mere af en indsats for at udnytte dem regelmæssigt – bloggen vil dog forblive mit hovedfokus. (Forresten, lige her er mine sociale netværk links)

Et væsentligt siger tak til jer til alle såvel som alle en af ​​jer for at stoppe ved bloggen for en chat det sidste år. Jeg har virkelig glæde mig over min bit hjørne af blogosfæren såvel som håber at fortsætte med at gøre dette op, indtil det ikke er sjovt længere! Hvis du har nogen form for anmodninger eller tips til bloggen, bedes du føle dig helt fri til at forlade dem i kommentarerne!

Du vil gerne komme tilbage til bloggen i morgen. Tip: Giveaway tid!

Feature Picture Source.

Del dette:
Del

Klik for at sende det til en god ven (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på TUMBLR (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Reddit (åbner i nyt vindue)

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Jeg gjorde det: MAC 137 Lang Blending Brushi købte det. Jep. Hvad skete der? Lad mig fortælle dig fortællingen. På en skæbefuld torsdag fik jeg en email fra Hudson’s Bay VIP-fordele for at lade mig forstå, at mine points balance var 9.494 (for ikke-canadiere, Hudson’s Bay er som Macy’s). Det betyder, at jeg virkelig har tilstrækkelig til at indløse for en …
17. maj 2015in “Skønhed”

Anmeldelse: Mac 137 Lang blending Brushfinally, den egentlige evaluering af denne børste! For al snak om lemming det, så køber jeg det, nu kan jeg evaluere det såvel som stop med at pinere for denne børste! Jeg vil skære til jagten: Denne ren er fantastisk! Den sande test for mig var, da jeg først rørte det til min aftale med at anvende …
29. maj 2015in “skønhed”

Mine toårige blogiversary! Min blog bliver to i dag! Jeg håber virkelig, at det ikke går med en fase af forfærdelige twos …;) Jeg har lige opdaget, at WordPress ikke frigjorde en årsrapport med statistikker som de gjorde sidste år – ja det er højst sandsynligt, bare også jeg ‘ m forsøger at komme væk fra …
10. januar 2017in “General”