Pixi Mattelast Liquid Lip: Letvægts, langvarig $ 14 Liquid Lipsticks

Hej, Lovelies
Mine venner, vi lever i en alder af skøre læbefarver.

Ja, det er sandt. såvel som jeg kan lide craziness! – det
Greens, blues såvel som andre-verdslige purples. Det er åbent sind – boom! – Samt meget mere såvel som meget mere makeup mavens tro på charme på ukonventionelle måder.

REKLAME

Stadig, i nogle tilfælde får jeg en hankering for en gammeldags dejlig pink eller koraller som dem i den nye Pixi Mattelast Liquid Lip Line. De er $ 14 hver såvel som tilbydes nu.

Alle fem er fabelagtige bærbare såvel som relativt komfortable til en flydende læbestift.

Pixi-mattelasterne har en tynd, vandig konsistens svarende til The Nars PowerMatte Lip Pigments (som er de allerbedste flydende læbestifter, der er tilgængelige bedst nu IMO), så du kun krav et par dråber for fuld dækning. Så længe du er forsigtig med at anvende den mindste mængde, føler de ikke kvælende eller tunge, enten som mange andre flydende læbestifter.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Den unscented, unfavored formel er også let at anvende hurtigt, hvilket er fortabt i denne situation, fordi, wow! – Disse tørre på mindre end et minut.

Jeg vælger dog stadig min nars powermattes, da selv om Pixi Mattelasts føler sig relativt lette på mine læber, føler Nars PowerMattes endnu lettere, såvel som de er meget meget mere fugtgivende.

På trods af at være lidt tørring, er mattelasterne stadig ganske gode, såvel som de udviser $ 12 mindre end NARS-versionen.

Pastel Petal.
Matte beige.

Au naturelle.
Virkelig rose
Aften rose
Taler om skøre farver …

Jeg kan godt lide at se musikvideoer på YouTube, mens jeg løber på løbebåndet, såvel som under en særligt brutal fire-miler i går, engang tilfældigt endte med at se på ingen scrubs video ved TLC.

Husk denne ene? Det er enten 1999 eller 2000.

Jeg havde ikke set det i år før i går, såvel som det skete for mig, mens han åndedrætsløst panting, at makeup i det er virkelig fremadrettet. Der er nogle skøre- @ ss lip farver! Blues, Greens, Sort … Makeup farver, som du ser i dag, går ned ad gaden på en tirsdag, men de var ikke så typiske da.

Der er ligeledes nogle Instagram-værdige brows samt skære folder.

REKLAME

Jeg ønsker, at jeg forstod, hvem der gjorde makeup for denne video, da den var metode foran sin tid.

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.