Søndag med faner katten, makeup og skønhed blog maskot, vol. 687

faner har altid gjort sjovt af min forkærlighed til roser. Han ville sige, “Roses er til SAPS,” og han handlede om Narcissus. Angiveligt var det fordi han kunne lide linjerne og farvepaletten. Den hvide og orange kiggede især hen imod sin pels. Men nogle katte hviskede i skyggerne, at det var fordi han var en narcissist.

Selvfølgelig vidste de ikke rigtig de sande faner, fordi han var den type kat, der ville snakke om din kærlighed til roser, men så ville han sende dig, som tre dusin roser, hvis han fandt ud af, at du følte sig ned . (De var normalt bleg pink, forresten, hvis du undrede sig.)

REKLAME

Rosie.

REKLAME

Alle de katte, jeg har hjulpet, har haft en overraskende dybde. Rosie, som du ved, er noget af et CAT-geni. Faktisk er du klar over, at hun i sin fritid arbejder sammen med en miljøgruppe af katte her i Tahoe, der kæmper mod klimaændringer. Yup, hun fortaler for den lokale bjerg løve befolkning, der hjælper med at studere deres genetiske mangfoldighed … og hun skiver også. SIDE BEMÆRK: Hun er ikke særlig god til det, men dårlig ting, hun forsøger.

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.