Søndage med faner katten, makeup samt appel blog maskot, vol. 554

Historier fra Rainbow Bridge

Kære fans, venner såvel som felines,

Som jeg sidder lige her på min Sun-Dappled Cloud, som nemt er fundet bare et stenkast væk fra Rainbow Bridge, vil jeg gerne bekræfte noget for mine katte venner på jorden: Ja, himlen er alt det såvel som en taske af catnip.

REKLAME

Har lige her i et par uger nu, såvel som du ved, er det ret sejt. De andre killinger har fået mig til at føle sig meget velkommen, såvel som det er så godt at hænge ud med Karl igen.

(Det er Karl Lagerfeld, i situation, du savnede referencen.)

Han savner Choupette dyrt, så godt jeg forsøger at trøste ham så meget som muligt.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Taler om komfort, jeg har sendt min assistent … det er mærkeligt at sige, at i nutiden, i betragtning af at hun ikke længere hjælper mig, føler jeg mig dog stadig, at hun er lige her hos mig.

Alligevel, sidetracked.

Jeg har sendt min assistent nogle tegn. Herre forstår, hvis hun har fået dem. Jeg har peeked over kanten af ​​min sky, så godt som jeg har set hende kigger op på himlen, øjnene glider med et smil på hendes ansigt.

Det er svært at fortælle, om hun savner mig, eller hvis hun bare har allergier. Jeg vil gerne tro, det er den tidligere …

Så jeg genkender, at jeg kun har været her i et varmt sekund, men der er allerede sladder rundt om den himmelske vandkøler. De andre killinger har været summende om nogle feline ved navn Grumpy? Jeg forstår ikke, hvem hun er, men selvfølgelig er hun berømt. Måske var hun en sandheds-tv-stjerne. Jeg ved ikke.

Før jeg går, er jeg sikker på, at du spekulerer på, hvad fødevareforholdene er som, da det var min allerførste troede, da jeg rullede op. Nå, i et ord: Purrfection. Ligesom, er der ubegrænset tunsaft!

Nej, alvorligt, der er en springvand, der bare sprøjter tunfisk juice, såvel som det er knap to skridt væk fra min sky. Åh, såvel som nogen kommer ved tre gange om dagen for at give det bedste forhold af våd mad til sovs. Plus, hvis jeg får en hankering for Tyrkiet skiver midt om natten, viser de magisk op!

(Jeg har brug for at have gjort noget ideelt i mit tidligere liv som et kitty design på jorden.)

REKLAME

Dybest set har jeg en god tid her op, men jeg savner jer alle dybt, hvorfor jeg komponerer dette brev. Jeg vil holde dig ajour med goings-on, såvel som om du vil have mig til at sige hej der til dine furrige venner, forlad mig en note. Jeg vil være sikker på at passere beskeden sammen.

Elsker dig altid,

Tabs.