Nyt hår! (Februar 2021)

Frisk Chop!
Jeg fik endelig min hår chopphed-chop-hakket, og åh, min gosh! – Reliefen er palpabel! Efter at have båret hvad der føltes som en 10-pund vådt hund på mit hoved, fordi begyndelsen af ​​sidste år, har jeg lyst til en helt ny person. Fysisk, mentalt, følelsesmæssigt, åndeligt. Alle “Lly” ord. Det følte sig fantastisk at aflæse den markør på 2020 for mig.

Jeg fandt en skønhedssalon i mit område, der giver udendørs hårklipp og lavede en aftale med en gal ved navn Ariana Benoit (fundet hende gennem en lokal mødre gruppe på Facebook).

REKLAME

En af gruppemedlemmerne sendte et billede af hendes lagdelte Lob, efter at Ariana havde skåret det, og hun så så glad og sød. Jeg bliver altid lidt nervøs, når stylister, jeg ikke har gået til, før du skærer mit hår, fordi jeg har så mange dårlige haircuts. Plus, pandemi. Men jeg var nødt til at gøre noget, fordi vægten fra mit hår havde givet mig hovedpine hver dag.

Selvom alle blev maskeret op og tog forholdsregler, for at mindske den tid, jeg ville skulle være i stolen, foreslog skønhedssalonen, at jeg vasker mit hår hjemme og ankommer til udnævnelsen med det vådt, så det var det, jeg gjorde . Jeg er også dobbelt-maskeret og havde mine briller.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg bragte et par inspirationsbilleder med mig til udnævnelsen, med ideen om, at jeg ville holde mit hår langt for nu.

Sandheden bliver fortalt, jeg har været lidt ud af mit sind i det seneste (jeg tror jeg har ramt pandemisk mur, le suk), og selvom jeg var fristet til at bede hende om at hugge det hele, ville jeg ikke Gør alt for ekstremt. Det er nok ikke den bedste ide at lave store ændringer, når du ikke føler dig følelsesmæssigt meget stærk, du ved det?

Ariana tog virkelig tid til at se, hvor mit hår naturligt ønskede at dele, så guidede mig igennem, hvad realistisk ville det og ville ikke gøre. Hun foreslog at vælge en bridget Bardot-stil skåret med gardin bangs, så jeg kunne holde længden, men alligevel slip vægten. Gardinbåndene ville også tillade noget blødhed omkring mit ansigt, da jeg skal kaste mit hår op i en bun eller en hestehale (som ofte er).

Masser af lag og gardin bangs
Jeg ønskede en vis blødhed omkring mit ansigt for de dage, hvor jeg bærer mit hår op.
Ponytail action.

REKLAME

Jeg er virkelig tilfreds med, hvordan det viste sig, og jeg har praktisk taget lyst til mig selv igen. ?

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.