The Chanel Collection Plumes Precieuses de Chanel Holiday 2014: Feathers og Diamonds to Tickle Fancies og Gør hjerter Flutter

Makeup af de nye Plumes Precieuses de Chanel Holiday 2014 Collection. Øjne: Les 5 Ombres de Chanel Eyeshadow Palette i Oiseaux de Nuit. Upper Cheekbones: Camelia de plumes fremhæver pulver. Læber: Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Farve i La Flamboyante. Negle: le vernis negle farve i phenix.
Fjer og diamanter, inspirationerne for de nye plumes Precieuses de Chanel Holiday 2014 kollektion, er to ting, som faner og jeg elsker i næsten lige foranstaltning (godt, jeg er meget mere delvis til diamanterne, men han går buck vild til fjerene !).

Den ni-stykke ferie frigivelse er lige begyndt at stige og gnistre på Chanel-tællere (det er også tilgængeligt online), og det er gennemsyret af klassiske farver. Rød og guldforlevede læber og negle, mens luminescerende fersken og platin-guld fremhæver kinder og subtile, sofistikeret grå, sort, beige og guld luksuriøst glimt på låg.

REKLAME

Kan jeg bare sige, at jeg tror, ​​at marketing-billederne til denne samling er væk fra krogen smukke ??

Jeg elsker disse øjne! – Og hvordan guldet ombryder rundt om de indre hjørner for at fusionere med de smokey sorte nedre lash linjer, og shimmery Gray går helt op til browerne.

Velvet matte røde læber og glatte røde negle? også morder. Hele ensemblet kombinerer dristige og sofistikerede på en måde, jeg gerne vil bære hver dag, hvis jeg troede, jeg kunne komme væk med det.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

ELSKER. DET.
Alle stykker er begrænset udgave, så hvis du ser noget, du elsker eller kan lide, bedre at få det hurtigere end senere.

Her er genstande aggressivt tickling min fancy …

Camelia de plumes fremhæver pulver, $ 72

Camelia de plumes fremhæver pulver i platine, en blød platin sheen, $ 72
Hvis jeg kunne bade i et klo-fodkasse fyldt med disse ting, ville jeg, og med så meget som det sandsynligvis ville koste (ifølge mine beregninger og baseret på et 80-gallon karbad, omkring $ 2,6 millioner), ville folk undre sig over, om Jeg lavede en aftale med djævelen. Tag et kig på den anden verdensly glød af min hud fra Platinum Gold Sheen, de kan også antage, at jeg gjorde en ekstrem hvedegrassjuice rense, men jeg Degress …

Når lyset fanger de høje punkter på mit ansigt, mens jeg bærer dette, ser det ud til, at der er cremet vandløb af stjernelys på mine kinder.

Helt seriøst. Lovin ‘på dette.

Camelia de plumes.
Les 5 Ombres de Chanel Eyeshadow Palette i Oiseaux de Nuit, $ 80

Les 5 Ombres de Chanel Eyeshadow Palette ($ 80) i Oiseaux de Nuit, med en lysende hvid, en blød grålig lavendel, en intens mørkegrå, en intens sort og en antik guld
Hvis du kan lide dit øje ser fed skrift, vil du sandsynligvis ikke have lusty drømme om denne palette. Dens skygger er tættere på moderat pigmenteret end højt, og jeg ser det meget mere for damer og gents, der søger efter blødt definerede lyse låg.

Skyggerne blander sig som buttah og opfører sig godt, med meget lidt nedfald (selv den sorte skygge), men pas på, hvis du har tendens til at overblandes, fordi det er så buttery, at tingene kan blive mudret hurtigt. Jeg gentager: Hold kontrollen over din blending børste.

Oiseaux de Nuuit.
Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Color i La Flamboyante, $ 35

Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Farve i La Flamboyante, en lys orange rød, $ 35

Godt, tag fat i mine perler og styre mig til den nærmeste besvimte sofa, fordi denne varme orange røde er alt det og en taske TJ’s pretzel slims!

Selv på min raggedy, tørre læber (notat til selv: drikke ekstra H20 i dag ‘Fordi du er dehydreret, yo), ser denne lette læbestift ud som fløjlsagtig mat silke, og det varer en respektabel fem til seks timer.

La flamboyante
Le vernis negle farve i phenix, $ 27

Le vernis negle farve i phenix, en lys orange rødt, $ 27
Le Vernis Nail Color i Phenix gør for en passende medskyldighed til La Flamboyante på dine læber. Et enkelt slag af denne pigmenterede formel maler poter med fuld, blank farve. Jeg planlægger at bære dette hele året rundt.

(SIDE BEMÆRK: Hvis du tilfældigvis vil / nødt til at kysse op til din svigermor, skal du overveje at få sin La Flamboyante og Phenix sammen som en gave. Du ville score store, store point.)

Stylo Yeux Vandtæt langvarig eyeliner i eller Blanc, $ 32

Stylo Yeux waterproof Long-Lasting eyeliner in Or Blanc, a shimmery white gold, $32
Jeg bærer denne sjov, festlige shimmery hvidguld som et alternativ til hvidt eller beige liner på mine lavere vandlinjer, fordi jeg tror, ​​det får mine øjne til at se større ud.

Jeg anvender et lag, vent på, at det tørrer, så for at rampe intensiteten, gå tilbage til et andet lag.

Eller blanc.
Illusion d’Ombre in Envol, $36

Illusion d’Ombre in Envol, a shimmering peach, $36
Ligesom en virkelig fancy bedazzler til låg! Yeah…I can already tell that I’ll be wearing this glistening peach with silvery shimmer from now till next summer.

REKLAME

For last-minute holiday party eyes, tap a small amount of Envol på dine låg med en finger, idet du er forsigtig med ikke at tage den for høj op i krøllen, og afslut med falske vipper.

ENVOL.
Iført les 5 ombres de Chanel Eyeshadow Palette i Oiseaux de Nuit på mine øjne, Højder Camelia de plumes pulver i Platine på mine øvre kindben og Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip farve i La Flamboyante på mine læber

The Chanel Collection Plumes Precieuses de Chanel Holiday Collection inkluderer …

Camelia de plumes fremhæver pulver i platine, en blød platin sheen, $ 72

Joues Contraste Powder Blush i Caresse, en shimmering fersken, $ 45

Les 5 Ombres de Chanel Eyeshadow Palette i Oiseaux de Nuit, en lysende hvid, en blød grålig lavendel, en intens mørkegrå, en intens sort og en antik guld, $ 80

Illusion d’ombre i Envol, en shimmering fersken, $ 36

Stylo Yeux Vandtæt langvarig eyeliner i eller Blanc, en Shimmery White Gold, $ 32

Rouge Allure Luminous Intense Lip Color i Volage, en fersken rose, $ 35

Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Farve i La Flamboyante, en lys orange rød, $ 35

Rouge Allure Gloss Color & Shine Lipgloss i Extrait de Rouge, en lys orange rød, $ 34

Rouge Allure Gloss Color & Shine Lipgloss i Extrait D’Or, en ren guld, $ 34

Le vernis negle farve i phenix, en lys orange rødt, $ 27

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.