Tilfældig 25 Bekymringer Etiket

Jeg havde endnu en offentliggjort organiseret for i dag, men har ikke haft tid til at overflade det … så dette er en uplanlagt “bonus” post. Hvorfor afstå fra at lave en etiket for gamle tider?

Dette er ikke en af ​​bekymringerne, men jeg er nysgerrig, hvad du ville svare?
Der er ikke noget officielt navn for dette, men disse var 25 bekymringer, at poleret & påvirket stillede og mærket mig. Samt jeg har udgivet en “25 fakta aboot mig tag” før, som du også kan inspicere ud. Videre til de tilfældige spørgsmål …

1. Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg sætter mig selv på et helt år uden køb i 2015 såvel som ønskede at holde mig ansvarlig! Jeg følte også, at jeg havde en stemme til at dele min entusiasme for makeup samt deltage i et kvarter af ligegyldige folk.

2. Hvad betyder en ideel dag?
Shopping, gode tilbud på shopping. dim sum. såvel som boble te. Så foruden købet såvel som at spise, vælger jeg en ansigts såvel som massage.

Er det fattig at sige, at jeg gerne vil tilbringe dagen alene? Intet imod min, men han ville ikke være en sjov køb af ledsager!

3. Hvad er din tidligste hukommelse?
Nogle af jer forstår, at jeg er omfattet, men før jeg boede i et børnehjem, tilbragte jeg lang tid sammen med min biologiske husstand, samt husk at hændelser af begivenheder i glimrende detaljer, mens jeg var lille. Jeg husker, da jeg var et spædbarn, så godt som vi gik til en tankstation såvel som et mere ungt barn slukkede en mønt, som han havde opdaget på jorden! Jeg blev fortalt ekstremt strengt at aldrig nogensinde sluge mønter! Den lektion har siddende fast med mig – jeg har aldrig sluget en mønt i mit liv!

4. Har du (eller vil du) dele dine adgangskoder med en betydelig anden, såvel som hvorfor eller hvorfor ikke?
Jeg deler ikke i øjeblikket mine adgangskoder med min, men jeg vil helt dele mit kodeord med min ham! Det er “heysexy123” til din reference.

5. Hvad var din foretrukne animation som barn?
Smølferne!

Jeg mener, præcis, hvor bemærkelsesværdigt er, at der kun er kun en kvinde i hele landsbyen?

6. Hvis du var nødt til at ændre dit navn, hvad ville du ændre det til?
Officielt til “stashy”!

7. Hvad er fem ting, du kan lide om dig selv?
Jeg er modstandsdygtig, patient, ressourcefuld, nysgerrig, såvel som mine negle er gode (jeg var nødt til at inkludere en overfladisk ting …)

8. Hvad er en ting, du ville ændre om dig selv?
En fysisk ting: Jeg ønsker, at jeg bare var en teeny smule højere, som et par inches. Jeg er praktisk talt 5’3 “(160cm) såvel som jeg ønsker, at jeg var 5’5”. En ikke-fysisk ting: Jeg ville have, at jeg var blevet født tidligere, så jeg kunne opleve præcis, hvordan verden har ændret sig så drastisk. Så meget som jeg tror, ​​at verden såvel som innovationsudviklingen er så hurtig paced nu, tror jeg ikke, de er næsten lige så betydelige som de spring, der blev for årtier siden. Envision, hvis jeg var en spædbarnsboomer født i 50’erne, såvel som præcis, hvordan ideen om en personlig computer har ændret sig så meget fra de store maskiner til en tablets beregningsevner nu. Jeg har lyst til ting som en bærbar computer eller en mobiltelefon har ikke ændret alt så meget i de sidste 10 eller så år? Jeg spekulerer bare på, hvad den næste store ting kommer til at være …

9. Du får en alt-udgifter, der er betalt flugt til overalt i verden (kan kun vælge ét sted) uden et budget. Hvor ville du gå så godt som hvad ville du gøre?
Jeg bare googled “mest kostende placering til at besøge” samt opdaget denne liste. Jeg har været på mange af de angivne steder! Jeg forventer baseret på omkostninger til flyvning såvel som regionale omkostninger, ville jeg vælge Hawaii (Honolulu blev noteret som # 8 på denne liste).

Kilde.
Det benyttede aldrig til at være på min fortegnelse over rejsedestinationer, men alle, der har besøgt, har ikke haft noget dog gode ting at angive om det. De fortæller mig, at der er sådan en række landskaber at se, fra strande, til bjerge, til byer. Jeg kan også lide begrebet alle de friske frugter samt skaldyr at være der! has anybody went to Hawaii as well as hated it? Hvis ja, bedes du fortælle mig …

10. Hvad fik dig til at vælge dit job / erhverv (eller større, hvis du stadig er i skole)?
At være en ninja: Fordele omfatter at være i stand til at bære hoved til tå sort hele tiden, såvel som at arbejde solo. Also, throwing sharp objects freely.

11. would you rather be a excellent singer, or a excellent dancer?
Tough one. singing is something you can do no matter exactly how old you get. however dancing can be a excellent physical activity to keep you healthy. Although, I believe singing is much more about what you were born with whereas you can discover exactly how to dance as a skill. I question if there are much more excellent singers or excellent dancers in the world? I’m most likely believing as well much on this question. Fine, I’d rather be a excellent dancer since there’s still hope for me…

12. What fictional location from a book or film do you desire existed?
Is this the concern where everybody responds Hogwarts? I’m going to choose the fictional world shown in the film The fifth Element, for its mix of gritty truth with a distinct futuristic vision. I mainly want this Chanel eye shadow gadget:

And likewise this nail polish change-y gadget:

Plus, I truly like that film overall.

13. Is there anything you’ve tried that you would never do again?
I had to sleep on this concern since I just cannot believe of anything that I’d never do again. Maybe, never catching a flight last minute again? I have been that person that they have to page over the intercom for last phone call before they close the airplane doors…   In my defense, I was having coffee as well as they altered the gates on me (and I wasn’t paying attention… Jeg ved).

14. What character trait do you desire you had?
Spontaneity.  I admire people who can just fly by the seat of their pants!

15. Do you have any type of poor habits?
Does purchasing as well much makeup count as a poor habit? I likewise have a trucker mouth, I’m actively trying to not promise as much in genuine life. I requirement to reveal myself in much more innovative methods without the profanity!

16. What is your suitable meal?
Sushi or ramen.  I might most likely rotate between those 2 meals for the rest of my life as well as be content.  I particularly like salmon sushi, and tonkotsu ramen.

17. would you rather provide up TV/movies for a year, or provide up social network for a year?
I’d gladly provide up social network for a year!  I’m not as well into TV shows however I like films as well much.

18. are there any type of sites you see every single day?
Besides my WordPress feed to checked out your blogs? Those of you who comply with my IG will already understand this answer: REDDIT! Jeg er afhængig. So much to ensure that my SO as well as I banned ourselves for the month of January from going to Reddit.

We were successful for the month however now we’re going to everything the time again.

19. What makeup/fashion pattern do you desire would come back?
I feel like quite much every pattern has already been brought back?  Every other year it’s “the 60s / 70s / 80s / 90s are back!” it seems.

20. What star or stars would you like to be good friends with?
James Corden. He just seems like he’s always having fun.

21. Do you believe in soulmates? Hvorfor eller hvorfor ikke?
No, I don’t believe in soulmates. I don’t sign up for the concept that there is just one single person in the whole world who is appropriate for one more person.  That’s wishful believing to somehow verify or validate a relationship.  I believe there’s a great deal of work included in a connection as well as people who just depend on fate or “chemistry” are leaving as well much to chance.

22. What’s something that you want to see in your lifetime?
The innovation of teleportation!

Why is that not being funded by Elon Musk as well as Richard Branson best now? I have a conspiracy theory that huge car as well as airline markets are actively blocking the development of this technology!

23. What’s the very best compliment you’ve ever gotten?
That I didn’t let my upbringing jade me.

24. What is one thing in your life you desire you might do over?
I’d most likely renovate high school. I was such a keener as well as took academics as well seriously. If I might go back, I would do much more fun extracurricular things, gone out more, as well as maintained much better friendships. There was such an intense focus on getting into university as well as in the end, none of that truly matters!

25. What is the most unforgettable book or film that you’ve written or watched?
Wait, are you asking if I composed a book or film script? I feel like I’ve responded to this concern rather a few times before.  One that I haven’t named is The Shawshank Redemption.

It’s based on a book so it satisfies both questions.   It’s just an general outstanding story with excellent dialogue as well as well fleshed-out characters.

Phew, I feel such as this was part task interview, part character test…   thanks to P&I for tagging me! If you’re thinking about reading much more of these kinds of Q&As from me, inspect them all out here.

I’m not tagging anybody however please feel totally free to response these 25 concerns on your blog, I’d like to checked out your answers!

The topic I had organized for today was going to be a full blog summary type post, as a closure / goodbye… however now it will be published after the giveaway champion statement instead.

The contest closes tomorrow at midnight so if you haven’t went into yet, it’s your final chance!

Del dette:
Del

Click to email this to a good friend (Opens in new window)
Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på TUMBLR (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Reddit (åbner i nyt vindue)

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

100 concerns nobody Asks TagI’ve seen this label done a few times (Megan has OCD, fivezero, as well as chubbychicsdiary, to name a few) as well as I assumptiPå jeg er en glutton for straf, da jeg valgte at reagere 100 tilfældigt såvel som ærligt, type påtrængende spørgsmål! Titlen siger, at ingen nogensinde spørger disse spørgsmål, men det …
18. oktober 2015in “Generelt”

Kom til at forstå mig tag, Charm Blog Writer Editioni blev mærket af den smukke Ryane Zamora charme at gøre dette. Bit forstod hun, at jeg i hemmelighed skulle gøre denne etiket, selvom ingen mærket mig (men nu ser jeg ud som om jeg har venner, såvel som jeg er cool. Ja.) Jeg har set denne etiket kaldet “Kom til …
21 april 2015in “skønhed”

Real pæne blog Awardi var triple nomineret for nylig for den ægte pæne blog pris! : D reglerne! 1) Sæt prislogoet på din blog. 2) Svar 7 Bekymringer, der blev spurgt af den person, der nominerede dig. 3) Sig takket være den person, der nominerede dig, forbinder til deres blog. 4) Nominere enhver form for antal bloggere …
25. april 2015in “Skønhed”