Favoritter i det seneste: Sene 2016

I år valgte jeg at lave kvartalsfavoritter, så jeg har haft lister for begyndelsen af ​​2016 (dækker januar til marts) og midten af ​​året (dækker april til juni), og nu viser jeg nu Mit tredje kvartalsvise favoritter til at dække juli til september:

Det er for det meste solrige produkter, men en lille smule efterår kryber i … Ja, jeg er lidt sent i at sende dette – det burde have været i begyndelsen af ​​oktober.

Hudpleje:

• Antipodes Vanille Pod Day Cream (anmeldelse her) – af de 4 antipodes produkter jeg begyndte at bruge denne sommer, dette er den, der står fra hinanden, og jeg fortsætter med at bruge dagligt. Det skaber en glat og hydreret base for fundament, der skal påføres på toppen.

• Paula’s Choice resist Anti-aging øjencreme – min pal gav dette til mig, fordi jeg klagede over mit øjenområde ser crepey og ingen af ​​mine øjencremer skære det (dette var før jeg gik kravle tilbage til Shiseidos øjencreme). Denne øjencreme er vidunderlig for at tilbyde hydrering og beskyttelse i en letvægts, ikke-fedtet formel. Jeg vælger dette for natten, fordi det har tendens til at bold op under concealers.

• Nuworld Botanicals Koldpresset Økologisk Hav Buckthorn & Jojoba Oil (Review Her) – Dette forbløffet mig ved at vise mig, at ikke alle olier er skabt lige.

• Tonymoly DalCom Banana Pong Dang Lip Balm – Jeg tror ikke, jeg nogensinde har vist dette på bloggen før. Jeg holder dette på arbejde typisk – faktisk købte min kollega det for mig. Hun blev hooked på Tonymoly Line, da hun opdagede det på Hudson’s Bay Charm Underground. Denne læbe balsam er ikke klæbrig overhovedet og lugter som ægte banan (ikke den syntetiske crap, der udløser minder om medicin, da jeg var et barn – gag!)

• Garnier Micellar Rengøringsvand – Jeg deltager i legionerne til at ekko deres “tro på hype” vurderingen af ​​dette micellære vand. Det gør jobbet, det er let tilgængeligt, og det er overkommeligt. Jeg vælger personligt det micellære farvande fra Yves Rocher, Sukin og Reversa – jeg finder dem meget mere effektive og beroligende for min hud. Men det er bare mig, at jeg er utroligt kræsen.

• Muji High Foulure Toner – Jeg diskuterede dette i min nylige Muji Skincare Post. Dette har et højt glycerinindhold, der gør det praktisk talt som et primer vand (noget, som smashbox-primervandet fejler miserably på!). Der er nogle dage, jeg bruger netop dette og hoppede over mit serum, og anvende antipodes ansigtscreme på bedste fald, sådan er hvordan hydratiserende dette er. Dette kan kant ud af min tidligere foretrukne misting toner, fra Sukin.

• Biotherm Biocils Lash Optimizer Eye Makeup Remover – Dette er lang tid, der er foretrukket nogensinde, fordi jeg fik en prøve, og så blev jeg hooked! et andet eksempel på, hvor prøveudtagning virker. Dette er en meget effektiv øjenmakeupfjerner, og det efterlader ikke nogen rest.

• Avon Makeup Indstilling Sprøjte (anmeldelse her) – En overraskelse Find fra Avon. Denne indstillingsspray virker virkelig for at låse ned makeup for dagen.

Krops pleje:

• Cake Coconut Body Souffle – Dette lugte som en kokosnød og en cupcake havde et loveChild. Formlen er også guddommelig – absorberer hurtigt, men holder hydreringen hele dagen.

• L’Occision Ultra Soft Balm – Jeg ville ikke kalde denne ultra blød i form af tekstur – det er en god voks, men det gør min hud meget blød! Det lugter som roser, og jeg kan godt lide det til mine cuticles og albuer.

Mine blev brudt på at åbne beholderen – her er det, der ser ud til at være kaninørerne. Min foretrukne måde at bruge dette på er at bryde det op i klumper størrelsen af ​​kirsebær tomater og skum op i min salux vaskeklud.
• Lush Bouncy Bunny Bath Jelly – Ja Dette er en påske Limited Edition Vare, og jeg er kun 6 måneder for sent på dette. Dette er min første gang ved hjælp af en frodig bad gelé, og det er så sjovt! Plus, det lugter som creamsikler (orange + vanille), smathers op pænt, og efterlader min hud følelse blød. Jeg kommer til at få en ferie en, hvis de har nogen dufte, jeg kan lide (og jeg kommer rundt til at bruge det i juni 2017!)

Mens jeg er på det, er en anden foretrukket denne Umbra Ensa sæbe skål. Det har en hævet bakke, så sæbe ikke sidder i vand. og metaldelen fjerner for nem rengøring.
• Nova Scotia Fisherman Sea Salt Soap (haul her) – en meget beroligende sæbe, der lugter varmt og indbydende (blanding af shea og havsalt er mit gæt?). Tak igen til Dal af lille charme elsker at raving om denne linje, ellers ville jeg aldrig have prøvet det.

Hårpleje:

• Herbal essenser glat samling shampoo og balsam (haul her) – takket være fru jordbær blonde, jeg plukket dette par op og jeg nyder virkelig begge! De rydder mit hår og tilføjer fugt uden at veje det ned. Og de lugter godt, glem ikke, hvordan “orgasmiske” de er.

• Korres Licorice & Urtica Shampoo – my pal went to Greece last year and actually hauled this back for me! Det er lidt medicinsk, men det præciserer virkelig mit hår. Jeg kan godt lide at skifte mine shampoo, så jeg bruger dette sammen med urte essenserne en.

Makeup:

• Faces Metaliglow i 03 Rose Bronze – Jeg købte på denne måde tilbage i januar og endelig busted det åbent om sommeren. Jeg havde hørt i årevis hvordanterrific this is as an eyelid primer – they weren’t kidding! It really works to keep things from fading and creasing. It’s also a good highlighter for the cheeks (its intended purpose) – similar effect as the Becca Shimmering Skin Perfector.

• Teeez Spectrum of stars Eyeshadows in Smokey rose (haul here) – I never did review this but my buddy polished and inspired did, so go check it out! It’s a wonderful, strong duochrome eye shadow (sage grey with a rose glint) in a last-all-day formula. The orb packaging is slightly bothersome – it’s about the size of an EOS lipbalm – but what can you do (I might depot).

• Shiseido Luminizing Satin Eye color in RD709 Alchemy – this is a soft rosy taupe that I like wearing on the weekends.

• MAC Paints in Bamboom – This was from a January haul where I lament that likely MAC will discontinue these paint tubes in favour of the paint Pots. Thankfully, that hasn’t happened and this shade is still available. This warm brown shade was my base for numerous looks this summer.

• Shu Uemura coloring Pencil in M Dark brown 83 (haul here) – I’ve found a worthy successor to the Lancôme Khol in love eye liner. This thing stays on through anything!

• CoverGIrl Supersizer mascara – a surprisingly good mascara that lasts amazingly well on my lashes and holds a curl.

• MAC Lipstick in brave – I Back to MAC for this with the help of my PLC (Personal Lip Consultant), Cat.  It’s such a wearable beige-y pink shade with a beautiful brightening effect on my skin tone.

• Burt’s Bees lipsticks in Lily Lake 530 and Sunset cruise 523 – I got these during my birthday haul and I haven’t reviewed these yet but spoiler alert, they are awesome! If you like tinted lip balms but wished they were much more pigmented, that’s what these are.  They smell fruity too. There, I don’t even need to devote an entry to these now.

• Shiseido Lacquer Rouge in RD203 portrait – This liquid lipstick feels comfortable on the lips and has good wear time. This particular shade is a peachy nude that looks terrific with bronzed skin.

• L.A. colors pressed Powder in beige (review here) – what a terrific powder especially for the summertime. It really controls oil and offers good coverage. and only $2!

Check out all that pan showing in that LA colors pressed powder!
• MAC extra dimension Bronzer Aphrodite’s shell – I remember reading from some people that they didn’t find this bronzer to be pigmented enough when this was released in the Alluring Aquatics collection. That’s precisely reason why this appeals to me – it’s completely foolproof and easy to apply all over my face for a sheer sunkissed look.

• MAC Mineralize Skinfinish in Rio – this was a limited edition item from the tropical Taboo collection in 2013. I use it as a blush / highlighter combo – it’s very flattering on tanned skin. When swirled together, it creates a warm pink colour – I read that Milani Baked blush in Dolce Pink is similar.

• Shu Uemura point Cealer in 7YR-ML – I got this during my birthday haul – it’s an unassuming little concealer that plays good under the eye area (it’s ever so slightly too ochre on me). It’s pigmented but doesn’t look dry and does not crease. I can’t seem to find this online so I’m concerned it might be phased out; I’ll have to go back to the Shu Uemura counter to ask if it’s discontinued.

Nails:

• Essie Gel Couture Pinned Up and top coat (review here)
• China Glaze change Your Altitude (review here)
• Kina Glaze Lad os syltetøj (anmeldelse her)
• Nicole by OPI Sing You like a Bee – review soon!

Værktøjer:

• H&M precision makeup Sponge – I picked this up on a whim for $5 and was so amazed by its texture and performance.  It is less airy compared to the charm Blender but it blends foundation just as well. The only downside is the white colour: stain-city!

• MAC 129SH Powder/Blush brush – I purchased this back in April and I’ve been using it quite a bit for applying blush. It picks up the ideal amount of powder and blends well. I had heard mixed reviews the long handled version of this (shedding, not soft) but this short handled version is terrific (and unlike the LE versions, this is made in Japan, not China).

• MAC 217SH Blending and 239SH Shader brush – and because I’m talking about the SH (short handled) brushes from MAC, the other two I’ve been enjoying are the 217SH and 239SH. If you’re thinking of upgrading your brushes, look no even more than these 2 brushes. At the very least, get the 217 (either short handled or regular length deal with – the heads are the same as shown above). You can thank me later.

I’ll be doing one much more quarterly favourites in December, and then I’ll do a “best of” list in January for all of 2016 (I love reading those!). Hvad har været dine favoritter i det seneste?

Del dette:
Del

Klik for at e-maile dette til en PAL (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på TUMBLR (åbner i nyt vindue)

Click to sharepå Reddit (åbner i nyt vindue)

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Antipodes hudpleje anmeldelserThis uge Jeg fokuserer på hudpleje! 🙂 Jeg har 4 antipodes hudpleje produkter til at gennemgå først – jeg har brugt disse i de sidste 6 uger, så jeg har dannet solide meninger om dem. L til r: • Joyous protein-rich night replenish serum • apostel hud-lysende og tone-korrigerende serum (dette er en prøve …
22. august 2016in “Skønhed”

Bedste af 2016 opdagelser og her er det – som du kan forestille dig, forsøger at indsnævre de bedste ting var svært! Disse varer er nye for mig, men kan ikke være nye lanceringer i 2016. Også disse varer må ikke nødvendigvis være min absolutte “Holy Grail” på hele tiden – de er simpelthen de bedste fra …
12. januar 2017in “Skønhed”

Papirkurvstash: Maj 2017This måned var måneden at afslutte en masse ansigts hudpleje: Jeg sluttede både min dag og nat cremer, plus en flok andre Vital Face-produkt. Så mærkeligt, hvordan det sker. Hudpleje shiseido bio-performance avanceret meget revitalisering creme – $ 94 for 50ml Dette er min HG nighttime …
6. juni 2017in “skønhed”