Et par nuværende Clarins elsker (åh, og mit ansigt er så tørt bedst nu, at det gør ondt at smile)

nuværende Clarins elsker, med uret fra den øverste venstre: Hydra-Essentiel Rich Cream, Double Serum Komplet alderskontrolkoncentrat, Ekstra-firming maske og meget genoprettende total øjenskoncentrat
Det har været som dette i et par uger nu, jeg tror, ​​fordi vejret skifter, og vi måtte tænde varmeren om natten, Bluh. Så min hud er meget, meget, meget ked af det, og det gør ondt, især omkring mine næsebor, hvor huden er dette tæt på krakning. Det gør endda ondt at smile, så hvad du gør, ikke sige noget sjovt … Haha! Av! Jeg fik mig til at grine.

Ikke sjovt.

REKLAME

Når min hud bliver sådan her, vender jeg altid til Clarins. Jeg har brugt deres fugtighedscreme og serum i årevis. Jeg brugte også deres tonicolie på min mave, da jeg var gravid med Connor, og jeg fik slet ikke nogen strækmærker. Jeg ved ikke, om det hjalp, men hvem ved det? Måske.

Anywho, jeg elsker deres fugtgivende produkter, og jeg ved, at de ikke vil gøre min hud freak ud, mens det justerer til det nye fald normalt.

Her er min nuværende Clarins Arsenal:

Clarins Hydra-Essentiel Rich Cream

Clarins Double Serum Komplet alderskontrolkoncentrat

Clarins Ekstra-Firming Mask

Clarins meget genoprettende total øjenkoncentrat

Jeg har for nylig afsluttet en betydelig flaske af det dobbelte serum, men den her viste her er den nyere version, der ikke længere indeholder mineralolie. Jeg kan stadig lide det lige så meget. Det er et fugtgivende anti-aging serum og har været i linjen i et par år.

REKLAME

Så … nogen andre har hud så tørt bedst nu, at det gør ondt?! Hvad har du gjort om det?

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.