Flere firsts! (Og en rejse appel tip)

i går var en dag med mange flere firsts på denne rejse. Ligesom Connor og jeg så vores første regnbue (af turen), og vi mistede alvorligt vores forbandede sind.

Regnbue, mand. Uanset hvilken alder du er, bliver de aldrig gamle.

REKLAME

I går var også første gang jeg nogensinde har været i Honolulu Zoo. El hub voksede op her, og han gik hele tiden, da han var lidt keiki, men det var også hans første gang i årtier.

Jeg anbefaler stærkt at lave zoo, hvis du besøger Oahu med små børn eller småbørn! Det er ideelt ved den østlige kant af Waikiki, og det er en relativt lille zoo sammenlignet med nogle af de store på fastlandet. Begrundelsen er utroligt, og udstillingerne er ikke så langt udover hinanden, at du bruger halvdelen af ​​din tid på at gå mellem dem, så det er nemt for de små (og de dovne voksne).

Der er også et stort legepladsområde i midten af ​​zoologisk have omgivet af bænke under en skyggefuld baldakin af massive banyon træer, og det er et fantastisk sted at lytte til lyden af ​​zoologisk have, nyd påfuglene fræsning om og tage en kort pause.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Connor og jeg gik også til en blid børnevenlig strand ideel her af vores Airbnb i Waikiki i går, og vores lille havfrue havde en blast sprøjt i vandet.

Da vi så en fiskeskole, blev hendes sind synligt blæst, da hun indså, at fisk faktisk bor i havet.

Jeg ved! Lol.

En anden først for mig på denne tur: Nå, jeg ventede, indtil vi landede her for at få et par omfangsrige grundlæggende toiletartikler, så jeg ikke ville skulle bringe dem i min carry-on (efter at jeg havde mistet min bagage på en tur til Milano nogle år siden lovede jeg aldrig at tjekke mine tasker igen) og wow! – Tal om hele New World!

Ikke behøver at bekymre sig om at montere alt (der er aldrig nok plads) eller tager sig af som masser af små flasker, eller som masser af små flasker, der lækker, var en lettelse. Det er værd at IMO.

Jeg føler mig lidt dårligt, at jeg ikke vil bruge alt ned til det sidste dråbe … men jeg vil forlade ekstramaterialet med slægtninge. Eller nogen person, jeg støder på, når vi er på vej ud af byen.

Helt det værd Imo.

REKLAME

Dag er vores sidste fulde dag her, og vi er ude til stranden nu! Vi ses snart. Håber du har en god uge.

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.