Gør alt for at konfrontere skyggeforsikring virkelig arbejde?

for ansigt skyggeforsikring øjenskygge primer ($ 20)
Jeg er blevet forbandet med en generende forbandelse – olieagtige øjenlåg. Dette gør det generelt umuligt for mine øjenskygger at se det samme i slutningen af ​​dagen, da de ser ud, når jeg sætter dem på, og hvem vil bruge dyrebar tid, der blander sig, indtil din arm falder af, når du ved, at det bare kommer til at se Ligesom du sprøjtede Pam over dine øjenlåg et par timer senere!

Øjenskygge primere til redning! For staet skyggeforsikring er, hvad der er på prøve i dag.

REKLAME

Jeg er så glad for denne primer! Det er stort set, hvad det er meningen at gøre, og jeg vil gerne vise dig tæt og personlig.

Til denne test anvendte jeg kun primeren til et øje, og så forlod jeg min makeup på, så længe jeg kunne holde det, hvilket endte med at være omkring 8 timer.

Jeg bemærker ikke rigtig en forskel i, hvordan mine øjenskygger gælder med denne primer. De går på nøjagtig det samme som de gør, når jeg slet ikke bruger primer. Nogle gange, med nogle primere, kan dine skygger gå lidt glattere, eller endda ofte en lille chunkier, men det er ikke tilfældet med skyggeforsikring for mig.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Højre øje med også Faced Shadow Insurance Primer
Venstre øje Ideelt efter påføring uden skyggeforsikringsprimer

(I SpongeBob SquarePants Narrator Voice) 8 timer senere ..

På øjet med primeren kan du se, at der er den teeny, mindste mængde krølle. Men generelt har tingene opholdt sig, hvor de er ment at være.

8 timer senere med primer (vær venlig at undskylde min frygtelige brusebad belysning!)

REKLAME

Som du kan se, når jeg ikke bruger primeren, bliver tingene ubehagelige. Min øjenskygge er alle bunket op i mine folder, og på nogle steder er det endda slidt helt væk. Selv min eyeliner og mine falske vipper glider rundt overalt på stedet. Det er et varmt rod.

8 timer senere uden primer
Mine overordnede tanker om for ansigt skyggeforsikring er, at det er fantastisk! Det gør en stor og åbenbar forskel i den måde, hvorpå min øjenskygge ser efter en lang dag, hvilket er meget værdsat. Mine skygger ser ikke nøjagtigt det samme ud som de gør det ideelle, efter at jeg anvender dem, men det gør en verden af ​​forskel.

Har nogen af ​​jer det samme problem med olieagtige øjenlåg, som jeg gør? Hvilken øjenprimer elsker du?