UD Prince Collection farveprøver, allerførste indtryk og en aftale med dagen

Jeg spørger, hvad den lilla man ville tro …
Det nærmeste, jeg nogensinde kom til Prince – jeg mener, ud over denne nye Metropolitan Decay Collection – er den selfie jeg tog med førende sanger af et prins cover band under et rasende nytårsaften, og overholder “seks grader af Kevin bacon “Moment …

Se, jeg tilfredse en chauffør, der chaufførede den lilla en omkring bugten år tilbage, og de begge åndede den samme luft! Anywho, chaufføren tog prins til en flok trick shows, hvor han spillede under en pseudonym, og ifølge føreren var prins type en mærkelig fyr, som jeg er tilbøjelig til at tro. Der var nødt til at være en vis grad af skør til hans geni, du ved det?

REKLAME

Blush / bronzer er Metropolitan Decay Bliv nøgen trekant, og læbestiftet er Mac Velvet Teddy.
Jeg stiller spørgsmålstegn ved, om prins ville have gravet med sin egen makeup samling med storbyforfald … Jeg kan se ham være enten mildt irriteret, men hemmeligt begejstret over det, eller bare at være hella cranky om det hele.

Den nye syv-piece UD Prince Le Collection dråber den 27. maj, og der er øjenskyggepaletter (SIDE BEMÆRK: Er vi udmattede Eyeshadow Paletter endnu?), To øjenblyanter, en børste, en toasty tanvæske Highlighter og en vandtæt presset pulver. Der er også selvfølgelig gode tilbud og gode tilbud af lilla.

Fra toppen: Du har kigget øjenskygge kombinationen ($ 55), Kajal Eye Pencil i så mørkt ($ 28), lad os gå skøre øjenskyggeplade ($ 55) og Kajal Eye Pencil in Når duer græder ($ 28)
Lad os begynde med den lilla-est af dem alle, lad os gå skør kombination ($ 55), fordi præcis hvordan kunne man have en prins-tema makeup samling uden at have sin signaturfarve? Bevilget, mange af de lilla skygger i denne kombination ser ekstremt meget ens på min hud, så jeg har en vanskelig tid “at blive skør” (ha-ha-ha) over dem.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Forresten er der en skygge i denne kombination, der er opkaldt efter en af ​​mine all-time foretrukne prinsømmer, Raspberry Beret. Farven er meget mere af en rødlig bronze end den lyse og saftige hindbær, jeg håbede på, men jeg tager det, fordi det er den mest interessante ting i kombinationen IMO.

Den anden overraskelse er den glitrende mørkeblå på de nederste de bedste kaldes disco nætter. Det er usædvanligt blødt … Jeg har utilsigtet gjort en betydelig bule i det med min finger, mens de farvede, whoops! Så vær forsigtig med det. Alle de andre pander har lyst til standard-spørgsmålet Metropolitan Decay og er bløde og bøjelige.

Om paletten var min foreløbige reaktion … eh, det er okay. Jeg tror, ​​at jeg havde forventet punchier juvel-tonede purples, der ville være synlige fra en kilometer væk.

Med uret fra øverst til venstre: Væske Highlighter ($ 32), Multitasker Clean ($ 28), alle nighter vandtæt indstillingspulver ($ 34)
Kombinationen jeg er meget mere ind i er den med den sorte dækning, du fik udseendet ($ 55), fordi hvem, pigment! Ja, UD forstås for deres intense farve, men skyggerne i denne kombination synes meget mere intens end normalt … næsten som scene makeup! Jeg kan faktisk foto den lilla en bliver virkelig ind i den.

Måske før et af hans trick viser, ville han skitsere en mørk plummy fløj, før han burde nogle gyldne shimmer på det indre hjørne, så top det af med en sjusket smud af sort på sin nedre lash line, men jeg digrerer … Jeg er Brug denne kombination i dag, og jeg er lidt chokeret af præcis, hvordan bærbar den er. Jeg kan ikke vente med at skubbe den videre.

Du har udseendet og lad os gå skøre øjenskygge paletter, $ 55 hver
Hvis du er en Mac Strobe Cream Girl, kan den flydende highlighter ($ 32) være et nærmere udseende værd. Det er en toasty tan med en subtil pearly finish, og jeg blandede det ind i mit flydende fundament for disse billeder. Jeg bruger Clinique endnu bedre medicinsk i ristet hvede, og sammen tilføjede de en blød glød til min hud. Jeg kan lide det!

I’m using the U got the look palette, So Dark Kajal Eye Pencil, liquid Highlighter (mixed in with Clinique even better clinic Serum Foundation), and All Nighter water resistant setting Powder.
I topped it off with the All Nighter water resistant setting Powder ($34), which also amazed me in a great method because it’s so tan. If you’re an NC42 or up, I believe you could completely rock it, no problem. may be a bit dark, though, if you’re on the lighter end of the spectrum.

Last, but not least, the pencils… They’re soft and smudgy, and I like the black one because it grabs my waterlines and smokes out rather well on my lower lash line.

U got the look Eyeshadow combination ($55)
Let’s Go crazy Eyeshadow combination ($55)
From the top: Kajal Eye Pencil in When Doves Cry ($28), Kajal Eye Pencil in So Dark ($28), All Nighter water resistant setting Powder ($34), liquid Highlighter ($32)
Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

S.s. BTW, right here are my preferred prince songs! What are yours?

For posten vil jeg bære den sky passer i et hjerteslag.

Bemærk Eyeliner.

Brewer, håret, det hele omkring fabulousness

Kære elskede, vi er samlet lige her i dag for at få med denne ting kaldet liv.

Let i mine top tre

REKLAME

Jeg troede altid, at dette var en undervurderet perle og ekstremt forud for sin tid.

Jeg så sååå ønsket være Wendy & Lisa.

En anden skjult perle