Cray-cray lipstick farver (grøn, blå, sort osv.): Kærlighed ‘Em eller forlade dem?

Følelse lidt off-kilter med en side af cray i mynte grøn make up for ever artist rouge lipstick i C601
Hvad synes du om alle cray-cray lipstick farver, der er populære lige nu? Elsker du dem eller forlade dem? Med andre ord, hvor ofte tager dine læber en tur på den vilde side?

Jeg kan godt lide at vide, at de er omkring (en piges gotta har muligheder). Jeg mener, jeg vil bære dem, hvis timingens højre, som jeg kan se mig selv iført noget derude til en af de gratis makeup klasser på Sephora ved mit hus, men jeg tror ikke, jeg ville bære en til en middag part eller for dato nat eller noget sådan.

REKLAME

Jeg tror jeg er mere af en læbestift traditionalistisk på den måde.

Hvad med dig? Cray-Cray Læbestift Farver: Kærlighed dem eller lad dem være dem?

REKLAME

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.

S.s. TGIF!