Søndage med faner katten, makeup samt appel blog maskot, vol. 382

Kære Dagbog,

Jeg er baaack! Assumption, der vendte tilbage fra øerne, der følte sig forfrisket såvel som fornyet? Denne feline ideel her.

REKLAME

Jeg går stadig med nogle feriedagre, så bære med mig, hvis jeg forekommer i en hawaiisk chant eller får så meget som hulaen.

Faktisk er jeg meget mere af en tahitisk danser selv … Jeg handler om hofterne.

Jeg havde grand planer om at bruge sidste fredag ​​recuperating fra min ferie, haha, men desværre blev jeg modvirket. Mine to assistenter (forbandede dem) konspireret mod mig.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Ok, jeg er dramatisk. (Hvad? Mig, dramatisk?) Det var tid til min årlige checkup og sædvanlig, det var en hel Jason Bourne-Caliber-omstændighed for at få mig der, da mine to assistenter forstår det så meget som jeg kan lide at tage sig af denne krop, Jeg kan ikke lide at tage det til dyrlægen. Så de bedrager mig under dæket om at “gå til Nordstrom.” Jeg gik lykkeligt ind i min katteudbyder, fordi jeg skulle kunne hente nogle Burberry eller Prada, men vi trak så meget som Mill Valley Feline Center i stedet …

Jeg troede kort på at gøre en gentagelse af min sidste dyrlægebesøg, ellers forstået som min kronende herlighed.

Vent – husker du ikke dette, dagbog? Af program du gør! Det var det tidspunkt, hvor jeg poo’d på min mandlige assistent, lige som vi kom til klinikken. Jeg forstår ikke, om jeg nogensinde vil være i stand til at top det, men jeg var i et meget bedre humør denne gang, sandsynligvis stadig fra Hawaii Hangover, så jeg afstod fra at projicere enhver form for kropsvæsker.

REKLAME

Seet gik godt. Af programmet glæder jeg mig ikke til at blive manholdet, såvel som det termometer? Jeg krav om at få mit hold til at arbejde på en metode til at inspicere en kattemperatur uden at den bliver krænket. Hvis vi regnede med det ud, var vi coud politik verden. Alligevel gav dyrlægen mig en ren udgiftsområde, selvom jeg ikke værdsatte hans anbefaling til min avancerede alder samt min “robusthed”, som jeg tror var kode for “plus størrelse.”

Mens jeg var i venteværelset, scoped jeg de andre killinger i deres luftfartsselskaber for at se, om der var nogen form for modelleringspotentiale, men jeg tror, ​​at vi var alle under Duress, så det var ikke som om vi var på Fleek eller noget. Jeg håndterede for at lave nogle nye forbindelser, men planlægger at have en latte med en charmerende langhåret persisk ved navn Chiffon engang næste uge.

Toodles,
Tabs.