Lystøse læber er en lipglass væk med Mac Tøjvask samt Dry Collection

de fire nye Mac Tøjvask samt Dry Collection Lipglasses, $ 16,50 hver
Boy Husty! Disse nye Mac Tøjvask samt tørre lipglasser vil få dig til at tørre tør ind i en alvorlig høj varme!

Ærligt … Hvad betyder det selv? Jeg tror, ​​at jeg kan skrabe bunden af ​​tønde for nye vaskeriferencer. Jeg mener, man kan kun gøre så mange, før de er tappet.

REKLAME

Laundromats såvel som makeup – lad det være til Mac for at finde op med noget skumt sådan.

De fire Mac Tøjvask samt Dry Lipglasses fra venstre: Kvinde om bord, Tøjvask Liste, Varmt / koldt såvel som indenlandske Diva
Der er fire $ 16.50 lipglasses i den nye Mac Tøjvask samt Dry Collection, såvel som alt jeg skal angive om dem er dette: “Hej, Brights!” Jeg ville heldigvis rulle i Haaay med de tre levende nuancer. Bronzed skønheder vil især sandsynligvis lide lyse cremet orange vaskeri notering (som en blank version mac morange læbestift), cremet sandt rødt varmt / koldt samt shimmery pink indenlandske diva. Spredbare som smør, de gælder hurtigt såvel som jævnt på mine læber, men jeg har lyst til de røde såvel som orange nuancer nyder godt af hjælpen af ​​en læbe børste, da de er hella pigmenteret.

Mac Tøjvask samt Dry Collection Lipglass i Vaskeri Liste

Mac Tøjvask samt Dry Collection Lipglass i varmt / koldt

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Mac Tøjvask samt Dry Collection Lipglass i Dame Diva
Hvad angår Shimmery, Creamy Nude Woman ombord, den fjerde skygge i udgivelsen, kan den afhænge af præcis, hvordan du føler om blankede nøgne læber. Det udseende er svært for mig at trække af, for at være ærlig, så kvinde om bord er min mindst foretrukne af disse. Det fanger også på mine lipflager, boo.

Mac Tøjvask samt Dry Collection Lipglass i Kvinde om bord
Alle fire har en klæbrig form formel, MACs signatur vanilje smag samt duft såvel som sidste fra 3-4 timer for mig.

REKLAME

Den begrænsede udgave Mac Tøjvask samt Dry Collection Lipglasses vises på møntopererede vaskerum på MAC-webstedet 14. maj, samt en uge senere på Mac-tællere samt butikker 21. maj.

Dit venlige samfund vaskeri-træt skønhed misbruger,

Karen.