Har du nogensinde følt sig presset for at få noget på en appelstæller (noget, du ikke ønskede)?

, når du går ud af butikken med noget, du ikke virkelig vil have, så godt som du er ligesom, “Umm …”
Yup, jeg har, dog ude lige her, hvor jeg online det normalt er en subtil cajoling samt ikke en vanskelig sælger. Jeg er i min en masse tilbøjelige, når jeg også er på hegnet om noget, såvel som sælgeren vil fornemme det. Så når de angiver de magiske ord, “hvis du ikke kan lide det, kan du bare returnere det!” – Ofte vil det nudge mig i at foretage købet.

Hvis det er noget, som jeg virkelig ikke vil have, så godt som ikke kan se mig selv ved at bruge, har jeg ikke noget problem med at sige nej, så godt jeg vil forsøge at gøre det høfligt, som ved at sige: “Det er en ekstrem Forskellige farve end jeg normalt bærer, så jeg vil passere nu, “eller” det er ikke virkelig noget, jeg kan se mig selv iført, så jeg krav lang tid tror på det. ”

REKLAME

REKLAME

Hvad med dig? Har du nogensinde følt sig presset for at få noget på en appelstæller (noget, du ikke ønskede)?

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.