Produkt spotlight: $ 10 Ærlig skønhed flydende eyeliner

langvarig, intenst pigmenteret såvel som nem at anvende
Dude, denne langvarige sorte væskeforing er så god, såvel som det er kun 10 bucks på ærlige.com!

Hvordan kan jeg lide dig, ærlig skønhed flydende eyeliner? Lad mig tælle vejen …

REKLAME

1. Koncentreret

På trods af sandheden, at det kun er tilgængeligt i en enkelt mat sort skygge, er det så godt som mørkt som den mest smukke sorte felincoat, såvel som det ikke har nogen form for blå undertoner overhovedet.

2. Holdbar

Det er ikke ret vandtæt, men det er ekstremt vandtæt såvel som langvarig (også ikke overførsel). Jeg har brugt alt sommeren lang.

3. fejlfri

Den er tilgængelig i et rør med en snor, der har en lang, alsidig filt tip, der er helt sikker i at bruge. Staven er lige den rigtige længde til helt vugge i min pote, såvel som den dejlige filt tip trækker skarpt tykke såvel som tynde linjer tilsvarende godt. Normalt ville jeg ikke engang tro på at tegne med flydende liner, når jeg rushing med et hurtigt ansigt, men jeg kan gøre det med denne.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

En mat dyb sort
4. Fleksibel.

Tynde linjer, tykke linjer, dejlige flicks, store ol ‘bat vinger – det kan gøre alt.

Og hvis du kan lide diffunderede kanter som jeg gør (ingen barske linjer, baby!), Er formlen også enkel at smykke. Bare sørg for at gøre din smudging, før den sætter, hvilket tager cirka 30 sekunder til tynde linjer såvel som et minut for tykke.

INGREDIENSER:
Vand (aqua), alkohol denat., Glycerin, pullulan, dinatrium coco-glucosidcitrat, hectorit, xanthangummi, citronsyre, natriumhydroxid, natriumdehydroacetat, jernoxider (CI 77499), Ferric Ammonium Ferrocyanid (CI 77510).

5. SWIFT.

Også, som om det var nødvendigt endnu mere at gå til det, vil den hurtige indstillingsmel ikke krybe op i din crease, når du blinker!

REKLAME

Hvad en perle for kun $ 10! Jeg vil ønske på en stjerne for ærlig skønhed for at tilføje et par flere farver, som jeg gerne vil have et mørkt brunt valg (en flydende version af Mac kaffe ville være min Disney Princess Dream til virkelighed) – OOH! – såvel som en grå til dagligt udseende.

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.