Gør du knockoffs / forfalsket makeup?

Dette er alle rigtige ting fra TheBalm, hvis du spekulerede på.
Har du nogensinde målrettet hentet off-brand / falsk / faux / knockoff makeup, som du vidste var ingen steder nær legit, men du fik det alligevel alligevel?

Forskellige versioner af denne historie har lavet runderne i løbet af de sidste par måneder. Jeg så en nylig i allure. Det var en historie om folk, der jager folk, der sælger forfalsket makeup i USA, og hvordan virksomheder som Estée Lauder har teams af private efterforskere, der arbejder på sting operationer for at lukke det falske makeup sorte marked.

REKLAME

Forfalsket makeup er stor forretning. I Los Angeles er der et velkendt sted kaldet Santee Alley, hvor folk vil gå og tjekke de små butikker for at købe Knockoff også konfronteret, Urban Decay, Mac – Du hedder det – Paletter fra næsten enhver populær linje, du kan forestille dig.

Jeg har aldrig målrettet købt forfalskede charme produkter, men jeg fik utilsigtet nogle falske makeup for år siden. Det var Becca, tilbage, før de var et mega mærke, og tilbage, da de kun blev transporteret i verdens vanskelige hjørner, som den lille tæller på Neiman Marcus i SF eller den rene charme butik (gør dem endda stadig eksisterer stadig stadig ?).

De plejede at gøre Limited Edition Seasonal Makeup Collection lanceringer, og de havde en dual-ended eye liner kaldet Cabrera, fra 2012 Balearic Love Collection, som var så så godt!

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Den ene side havde purplish bronze, og den anden havde en fantastisk varm gylden bronze, og de var smertefuldt smukke.

After I finished mine, I looked for another one online, and the only place I could find it was Amazon, so I purchased four (!) pencils from an Amazon seller at a too-good-to-be-true price, thinking I ‘D er sat for livet.

Nix.

Med det samme opdagede jeg noget var væk. Blyanterne havde meget lidt pigment, nægtede at blive på mine vandlinjer, og de gjorde mine øjne vand, selv når jeg kun havde dem på mine lash linjer – ting, der aldrig skete før med den oprindelige Cabrera, blev jeg forelsket i.

Jeg burde have smidt dem ud bedst så og der, men jeg ønskede ikke at føle, at jeg havde spildt mine penge (tredjeparts Amazon-sælgeren tog ikke afkastet), så jeg brugte dem nogle få flere gange Før jeg accepterer, at jeg var taget og kastet dem ud.

Jeg er ikke interesseret i Knockoffs nu, men jeg tror, ​​jeg kunne have været som barn, da jeg var en naiv, tillid til teenager med meget små udgifter penge. Jeg kunne se mig selv at have været virkelig fristet af en dybt diskonteret forfalsket UD Naked Palette. Ligesom, hvis jeg gik hjem en dag og kom på tværs af et kortbord på et hjørne dækket med identiske “Urrrran Decay Palettes” for $ 10 hver? Helvede, ja, her er min frokost penge!

Men nu? Nuh uh. Der er for meget risiko.

REKLAME

Hvad med dig? Du kan sige “Picked Up” i stedet for “købt” og gå Anon på dette, hvis du vil. Har du nogensinde målrettet “plukket op” forfalsket makeup? Forespurgende sind vil gerne vide.

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.