Mystyleinsideout giveaway loot!

Jeg fik en besked om, at der var en pakke, der ventede på mig, så godt som jeg bare forstod det var prisen fra Mystyleinsideouts Giveaway!

Jeg forventede kun BH Cosmetics Carli Bybel Eyeshadow samt highlighterkombination ifølge hendes giveaway post, men hun inkluderede ekstramateriale! Og hun skrev en vidunderlig besked i den sommerfugl notecard!

For det første er dette den primære præmie:

BH Kosmetik Carli Bybel Eyeshadow samt Highlighter Palette

Wowser – det er endnu meget mere bemærkelsesværdigt i ægte liv! Jeg har ikke prøvet nogen form for bh kosmetikprodukter før, så jeg er ekstatisk at prøve dette!

Disse blev inkluderet som ekstraudstyr:

Milani Color Statement # 33 Øget amour
Dette er lyst såvel som lidt uden for min komfort zone, men jeg har fundet nogle ædelstene med at træde udenfor mine typiske farver. Jeg har hørt fantastiske ting om disse læbestifter, så jeg er spændt på at teste dette!

Våd n vild stor øjenskygge børste
Oooh jeg har været oogling over Ig billeder af disse nye WNW børster! De tilbydes ikke lige her i Canada endnu – såvel som nu har jeg min ekstremt egen.

Tak, sig tak til dig, sig tak til dig! Hvis du ikke overholder MystyleinsideOut, går du virkelig glip af! Hun begyndte også for nylig en YouTube-kanal – gå tilmeld dig hende!

Del dette:
Del

Klik for at e-maile dette til en ven (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på TUMBLR (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Reddit (åbner i nyt vindue)

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Carli Bybel Kombination af BH Cosmeticsi fik BH kosmetik Carli Bybel 14 Color Eyeshadow & Highlighterkombination med en giveaway fra Mystyleinsideout: Jeg har brugt dette såvel som at spille rundt med forskellige kombinationer i omkring en måned nu. Lige her er mine tanker. Jeg vil indrømme dette ideal fra flagermus: Jeg har aldrig hørt om …
15. august 2016in “Skønhed”

Stash betyder ‘Meget elskede ting Giveaway! Rediger: Denne giveaway er afsluttet! Vinderne afsløres her. 🙂 I betragtning af at det var min blogiversary i går, tog jeg en beslutning om at holde min allerførste evigt giveaway! : D Disse produkter er et par af mine meget elskede ting – du har måske set mig nævne disse produkter på bloggen eller i kommentarer hele året. Her er en …
11. januar 2016in “Skønhed”

Collab: $ 20 Makeup Challenge Når min blogging ven mystyleinsideout (formelt forstået som Filipinoinsideout) tweeted, hvis nogen person tænkte på at lave en $ 20 Drugstore Makeup Challenge, hoppede jeg på muligheden! Som du ved, er februar den første af min lavkøbsmåned for 2016. Min budgetplangrænse er $ 50 for måneden. Vi tog en beslutning om at hash ud …
23. februar 2016in “Skønhed”