Nye spark: Nike Winflo 6

Jeg kalder disse nikes mine “elf sko”? På grund af den spidse kurve i hælen …

Så jeg har brugt meget tid på mine fødder i betragtning af at jeg begyndte at arbejde på bageriet, og nu selv når jeg er ude af kage / cupcake pligt, er jeg meget særlig – meget mere bestemt end nogensinde før – om mine sko.

REKLAME

På dette tidspunkt i mit liv vil jeg hellere være behagelig end sød …

Jeg ved – hvem er jeg?

I hvert fald ønsker mine tootsies støttende fodtøj, der samtidig får mig til at føle, at jeg går på polstret skyer. Ingen stive sko til denne pige!

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Indtast disse nikes.

Jeg har levet mit bedste liv i disse Winflo 6 løbesko, som jeg elsker, fordi de ikke kun løfter mine buer op nok til at holde dem stabile, de er også på Squishier-siden, så jeg har lyst til, at der er Fluffy kumuløse skyer fastgjort til mine fødder …

De er fast og støttende, men ikke stiv eller ubehagelig.

Dette er den tredje generation af disse sko, jeg har slidt, og jeg synes, det er den bedste følelse, sødeste engang endnu.

Den store base omkring hælen holder mine ankler fra at rulle, og stoffet gør dem fjervægt (de krævede absolut * nej * tid til at bryde ind). Jeg elsker også den subtile pink og lilla farveblokerende og “swish” på Insdie Heel.

Skoen kommer også i andre farver, lige fra konservativ (grå, sort og hvid) til farverige (bær, sort og varm pink!). Jeg kan godt lide denne særlige farve combo, fordi den sorte og hvide er ret standard problem, så jeg kan bære disse med mange outfits, men popen af ​​pink holder det sjovt.

Jeg bærer dem hele tiden – når jeg træner, når jeg er værktøjer om Novato, eller når jeg har brug for at gøre ting med Connor, fordi du aldrig ved, hvornår du bliver nødt til at bryde ind i en sprint, når du hænger ud med et barn.

Jeg elsker dem så meget, at jeg tænker på at få et andet par.

REKLAME

Du kan finde denne stil næsten hvor som helst, der bærer atletiske sko. Jeg har lige set dem på Dicks sportsartikler i Petaluma og DSW i Novato og online på Nike.com og Nordstromrack.com.

Dit venlige kvarter Comfortable Footwear Addict,

Karen.