Bytte med Danniijane!

Heldigvis Valentinsdag! Her er en vidunderlig udgivelse for at få dig til at smile. Tilbage i december foreslog jeg begrebet en switch med kolleger blogger, Daniijane, af en dejlig ting blog. Dannii bor i Storbritannien, såvel som jeg online i Canada, så det var en chance for os begge at få vores hænder på ting, der ellers ikke ville være hurtigt let tilgængelige for os. Se på, hvad Dannii sendte til mig!

Vi sendte vores pakker ud i slutningen af ​​januar såvel som de viste sig i sidste uge. Ligesom tidligere swaps spurgte jeg Dannii, hvilke slags produkter hun tænkte på at modtage, såvel som jeg gav hende et par ting, jeg var interesseret i. Hun sendte mig dem såvel som da nogle!

• Soap & Glory Bits: Rengør på mig, skrub af dit liv, det retfærdige smør, såvel som håndfødevarer

• Zoella Ginger Cream – Dette lugte som Gingerbread – Yum!
• Flutter jordbær læbe BALM – Præcis hvor bedårende er dette?
• Soap & Glory Multi-Color Blush Brick in Ligesom ved allerførste rødme
• Max Aspect Creme Puff rødme i nøgne mauve
• Sytten mono øjenskygge i øget kvarts – desværre var der et ulykke i forsendelsen. Dannii indpakket uanset op grundigt i boblepakket, men det ser ud til, at dette produkt er bare utroligt skrøbeligt. Men ingen bekymringer, vil jeg stadig være i stand til at udnytte dette som en løs øjenskygge. Jeg vil bare overføre det til en lille krukke.

Det indre af sæbe og herlighed multi-farve rødme mursten i ligesom ved allerførste rødme.

• Makeup transformation pung #hacks strobe, lyse såvel som kind

Sættet indeholder en pulver rødme, fløde højdepunkt såvel som en børste.

• Makeup transformation High-end pulver i banan – så ekstatisk om dette, jeg har lige begyndt at “bage” mit under øjenområde for nylig.

• Glat i-guddommelig kombination i Åh så speciel, og vintage romantik – min allerførste nogensinde glatte paletter, som jeg har pined efter for EONS! Først efter at jeg åbnede låget, observerede jeg, at den sorte matte skygge (“noir”) i OH, så specielle kombinationer blev flået (lavere ideal hjørne af den øverste palette), hvilket gjorde en smule rod, men efter tørring af, det er stadig helt brugbar.

• Makeup Transformation Ton af penge favoriserer tag på kombination – oh em gee! Dette er en af ​​de mest hyped paletter i 2016. Der er så fremragende udvalg af nuancer i denne palette, herunder nogle pæne marmorerede / melange farver.

• Cadbury små æg, mælkemælk samt crunchie barer samt et dejligt sommerfugl kort! Jeg beskytter chokoladerne fra den så … Men han kan lide de små æg, måske vil jeg dele et par med ham!

Mange tak så mange Dannii for de troede såvel som omsorg, du sætter i at vælge disse produkter til mig! Jeg kan ikke vente med at grave ind i hvad som helst – du har ret, jeg kræver ikke en mere øjenskygge kombination i lang tid! XD Tjek hvad jeg sendte til Dannii over på hendes blog!

Har du prøvet nogen form for de produkter, jeg modtog? Har du nogensinde byttet med nogen fra et land?

Del dette:
Del

Klik for at sende det til en god ven (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på TUMBLR (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Reddit (åbner i nyt vindue)

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

UK / Canada bytte! Lad mig komme tilbage i appel blogging med en bang – jeg fik ny makeup! Huh? Men er jeg ikke på en no-buy? Aktivér mig forklare. Nicola af appel som jeg forstår det kontaktede mig for at spørge, om jeg ville tænke på at lave en switch – hun er i Storbritannien, såvel som jeg er …
21. juli 2015in “Skønhed”

Ekstraordinær kundeservice fra Farleyco / ægte teknikkerStecently skete noget, der virkelig chokerede mig. Jeg fik pludselig en email fra PR-lederen fra Farleyco-reklame vedrørende min seneste udgivelse på de ægte metoder Miracle Hud Tone Svamp. Farleyco Reklame er de canadiske distributører til ægte metoder i Canada, blandt andre mærker. Hun forklarede, at de tog min …
16. juni 2017in “skønhed”

Bytte med en kvinde med pink kinder! Jeg fik denne pakke lige før jul. Det var min anden nogensinde makeup swap, denne gang med den charmerende isabelle fra en kvinde med pink kinder blog! Vi begyndte at chatte om at gøre denne switch efter min sidste – såvel som så tilbage i juli, formulerede vi swap retningslinjerne: Vi får hver …
5. januar 2016in “skønhed”