Søndage med faner katten, makeup og appel blog maskot, vol. 360

Professionelt, i Kitty Modeling World, har Tabs en track record for at være intens og drevet, og han er absolut de ting. Ligesom jeg har læst absurde rygter om sladder blogs om hans såkaldte Diva adfærd, men jeg er her for at sætte posten lige. En masse af rygterne er ikke sandt. Ifølge en af ​​disse blogs siges Tabs at have kastet sin iPhone på mig, men det er aldrig sket. Han kastede faktisk min telefon! – Og det græsede næsten ikke mit hoved.

Andre rygter, som om, at han svømmede sin vandskål eller nægter at spise, når han ikke får nok sovs, er også patentfæstet falske. Han vil altid spise sin mad, uanset hvad. Han er virkelig ikke en diva overhovedet. Han er faktisk meget sød, og jeg har lyst til, at jeg er heldig, fordi jeg får se de rigtige faner.

REKLAME

Hans sødme skinner igennem, når vi bare hænger sammen med at lave grundlæggende ting, som når vi vælger vores vandreture rundt om i kvarteret. Han er venlig og hensynsfuld og altid ned for at hænge ud, som en god ven.

Selvfølgelig nyder han fugleture, selvfølgelig, men han kan også lide at sidde i lange perioder for at tage i seværdigheder og lyde i vores naboskab og vores bakke. Han kan også lide at lede mig til de bedste blomster til at snuse og planter at udforske.

REKLAME

Her er nogle af de billeder, vi snappede i morges.

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.