En “forgyldt og glans” makeup look med nudestix og urbane forfald

Ya ved, denne hele “makeup i 30 minutter eller mindre ting” Jeg har gjort hele ugen længe har været meget befriende. For at tænke var der en tid, hvor jeg ikke ønskede at prøve noget ud over grundlæggende makeup, fordi jeg troede, at nogen ser værd at gøre ville tage mindst 45 minutter til en time (eller nogle gange to).

Dette kig tog 20 minutter og – få dette! – Kun en børste. Jeg brugte en vinklet øjenbørste til at tage kantens kanter ud.

REKLAME

Åh, og en skønhedsblander, hvis vi er virkelig kræsen.

For at blande makeup på mine øjne, kinder og læber, har jeg lige brugt mine fingre! Jeg er blevet inspireret af en makeup kunstner en ven af ​​min ved navn Fieran (Hey, Fieran!) Indført mig til, Violetta_fr på Youtube. Hun er denne umuligt elegante franske kvinde, der bor i New York, og hun gør det meste af hendes ansøgning med sine fingre og en håndfuld produkter (kun hvad hun kan passe i sin tværgående body chanel pung).

Det er forfriskende at se makeup derude ud over det hyper-glam beat, der dominerer sociale medier, ved du?

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Anywho, jeg kalder dette look “forgyldt og glans”, fordi jeg brugte en blanding af sparkly glitter, Golden Shimmer og Matte Taupe og Beige Eye Gloss på mine låg.

Jeg ønskede at lege med finish og teksturer, og jeg ønskede at gøre det på en rodet, grungy måde, der stadig ser lidt “dame som”.

For mine øjne trak jeg tyk kattepotteforinger med en taupe matte skyggepind (nudestix magnetisk matte øjenfarve i skifer). Så brugte jeg mine fingre til at smække kanterne på mine låg.

Derefter tog jeg en Shimmery Neutral Gold Shadow Stick kaldet Gilt (også af Nudestix) og lagdelt det på toppen af ​​Taupe (Quick! – Sig “toppen af ​​Taupe” fem gange hurtigt) på mine låg, der blander det med mine fingre. Jeg ønskede at holde flicks og min nedre lash line mørk, så jeg lagde ikke guldet på disse dele.

Derefter greb jeg en pande af urban forfaldne diamanthunde øjenskygge, en lækker glitrende gyldenbrun og dabbed det på mine låg med en finger og derefter lastet mine vipper med HELLA mascara (Mac i ekstra dimension vandtæt).

Endelig anvendte jeg highlighter i mine indre hjørner ved hjælp af en skinnende beige øjenglans kaldet mælk makeup øjenvinyl i broen.

Jeg holdt alt andet på mit ansigt rent og un-fussy for at hjælpe glitter og glans skiller sig ud mere, og jeg selv ud af min hud med mælk makeup solskinfarve, Mac Matchmaster Concealer og Mac mineralize SkinFinish Natural.

For lidt farve på mit ansigt blandede jeg en smule Kjaer Weis Sun rørt creme rødme på mine kinder, og fremhævede derefter mine øvre kindben med rosenguldpulveret highlighter fra Becca X Chrissy Teigan Palette, og jeg brugte mine fingre til at anvende både rødme og highlighter.

Efter at jeg var klappet på Kjaer Weis rødme, havde jeg nogle ekstra tilbage på min finger, så jeg gned det på mine læber og tilføjede et lag timeglas pige læbe stylo i fredsmager på toppen.

TYVE MINUTTER! Og det føles så godt!

REKLAME

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.

S.s. TGIF! og glad bday til … MOI!