13 uforudsete sidepåvirkninger af Feline Woman Life

en katte kvinde såvel som hendes bestie. SIDE BEMÆRK: Rosie kan lide at blive kramt som en lille bit pels baby!

Du lager kæledyr hår renere ruller overalt – inde i dit badeværelse, din bil, på arbejde – overalt. Du kan endda have mini rejser dem fyldt i hver såvel som alle en af ​​dine punge.

Du er gode venner med alle samfundskatte, såvel som du selv forstår, hvad der behandler hver såvel som hver enkelt af dem kan lide / ikke kan lide. ?

Lejlighedsvis, tilfældige katte, du aldrig har set før, vil gå ind i jer hjemme såvel som sparke det med dig i et par timer, såvel som du er helt fint med det. SIDE BEMÆRK: En gang kom jeg hus for at opdage en komplet fremmed feline oven på mit køleskab. Jeg kaldte ham Katmandu, såvel som han kunne lide Bacon.

Du bevarer en fortegnelse over potentielle feline navne, du kan lide, bare i situation, som verden beslutter at sende en mere kitty ven. Nuværende navne på min fortegnelse omfatter Sheila E. (min søskende liv med en feline ved navn Sheila E. Præcis hvor stor er det?), Baroness Schraeder såvel som sukker.

Selv om dit hjerte har beskadiget i en million stykker, efter at kittyet som om dit liv forlader dig, er du i sidste ende i stand til at lave område til en mere katte ven, så godt som du husker, hvorfor du kan lide katte så meget.

Baby Feline Kvinde i træning
Du er almindeligt overrasket over præcis, hvordan finicky nogle katte handler om mad. Ligesom et minut de loooooove beba laks samt kan ikke få tilstrækkelig af det. Næste minut (bogstaveligt talt næste minut), vil de ikke have noget at gøre med det. Faktisk er de helt afstødt af den ekstremt ide, såvel som du ender fast med 24 dåser, du lige har bestilt fra Amazon Prime. ?

Teary-eyed, du stiller spørgsmålstegn ved ting, som dine gode venner eller husstand vil gøre med træets mindesmærke af din tidligere kats aske, når du går væk …

Du holder feline godbidder i din pung … fordi det aldrig gør ondt at være forberedt.

Når du kommer på tværs af en ny feline i nabolaget, giver du straks et navn på ham eller hende. da det er den rigtige ting at gøre. ??

Når du opdager en komplet fremmede feline, der sover i bagsædet på din bil, er din allerførste troede, “Oh, Cool. Føl dig hjemme.” Og ja, det har helt opstået mig mere end én gang.

Du har normalt ønsket, at du måske bringer din Feline med dig på Husholdningsferier.

Hvorfor forbruges katte så forbrugt med yoga måtter?
Du har katrelaterede påmindelser arrangeret på din kalender. (SIDE BEMÆRK: “Siri, minde mig om at købe Feline Kuld samt Litter Pan Liners.”)

Når dine feline taler til dig, kan du høre hendes “stemme” i dit hoved, fjerne som dag. ?

Din venlige Community Beauty Addict (og Feline Woman AT Large),

Karen.

REKLAME