Pæne og nye til mig: Nars Isolde Duo Eyeshadow

The Nars Isolde Pro-Palette Duo Eyeshadow Refill ($ 25)
Pæne og nye for mig

I modsætning til min Usung Heroes-serie, som har permanente samlingsprodukter, jeg har kendt og elsket lang tid, viser den pæne og nye til mig-serien permanente samlingsprodukter, der gled under min radar i et stykke tid, men så opdagede jeg dem! – Og nu tror jeg, at de er pæne og nye for mig.

Ok, så jeg forventede at google ordet “Isolde”, som i Nars Isolde Eyeshadow Duo, og find ud af, at det er navnet på en eksotisk ø i et langt flundt hjørne af verden, fordi det er sådan, nars typisk ruller, når det drejer sig om at navngive deres farver, men nooo! viser sig, at det er navnet på et tegn i en tysk opera af Richard Wagner kaldet Tristan und Isolde.

Tilfældig! Makeup, du er min lærer, og jeg er din forberedte og ivrige studerende.

REKLAME

Isolde … Aah! Kan jeg bare sige, “Hej, Autumnal Makeup Jam?!”

En del af Nars Permanent Collection, Isooldede har for nylig taget bopæl i min store Nars Pro-palette. Hvorfor jeg ventede så længe at prøve det, jeg forstår aldrig … fordi det er så smukt (især hvis din hud har varme undertoner)!

Du får en shimmery, coppery fersken på den ene side og en skinnende varmt kobber på den anden, og ingen side er frosty, som jeg kan lide.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Disse farver tvinger mig til at tænke på efterårsblade og komfortable tørklæder. og græskar spice lattes. og matte læber og støvler. Med andre ord falder.

Nars har bogstaveligt talt snesevis af smukke duoer, men jeg tror, ​​at Isolde er værdig til en shout-out, først, fordi det er intenst pigmenteret (et eller to lag burde gøre dig fint), og for det andet på grund af pulverne, som er så blød, at de praktisk talt føles som cremer. Ved at bruge dem, bemærker jeg næppe nogen nedfald, og de falder næppe overhovedet efter otte timer.

Og så er der finishen, som kommer tæt på at være en frost, men kommer ikke helt derhen, og det er en af ​​de ting, jeg elsker om nars. De leger med skinne på sådanne interessante måder, som jeg aldrig forventer.

Jeg vil bære en af ​​disse nuancer på mine låg separat eller i nogle tilfælde blandet sammen. Meget af tiden, jeg bærer dem med en varm orange, matte brun i krøllet, som jeg kan lide med kobberet (jeg også satse på, at orange i creasen ville se så godt ud, hvis du føler dig eventyrlystne). Så vil jeg gøre masser af sort liner, lidt smudret sloppily på mine vand- og lash-linjer efterfulgt af masser af mascara, selvfølgelig for en simpel, men slående, hverdagsudseende.

Enkel og slående – ligesom Isolde! Jeg forventer at bære denne duo meget i efteråret.

Giv det en farveprøve en af ​​disse dage (også stærkt anbefales til blå- og grønne øjne babes).

Isolde refill vist her er $ 25, mens duoen med kompakte og spejlet er $ 35. Du kan finde genopfyldningen på Nars fritstående butikker og online på Narscosmetics.com (men ikke hos tællere), og duoen med den kompakte online og overhovedet andre nars steder også.

Om Richard Wagner.

Jeg kender fyren!

Nå, ikke personligt … men jeg kender ham fra gymnasiet. Jeg spillede fløjte solo i Elsas processional til katedralen, og til denne dag er det en af ​​mine foretrukne klassiske stykker.

REKLAME

Jeg spiller det til baby pige hele tiden.

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.