Den nye nars narsissist ønskede kindrekombination II

den nye nars narsissists ønskede kinkombination II ($ 59)
HARK! DOST, du hører? Trompeter? ‘TIS Clarion Phone Call of the Makeup Goddesses! har de reageret på mit opkald? Da rødmerne i den nye nars narsissist ønskede kindpaletter er lige så store som rødmerne i den langsigtede samling. Hvis du har været i makeup i et stykke tid, har du højst sandsynligt set nogle ret dicey le produkter før, men uanset i denne kombination er langsigtet indsamlingskaliber. Præcis samme høj kvalitet som nars rødme singler.

Seks pulver rødmer online i $ 59 nars narsissist ønsket kind kombination II – tre matter såvel som tre shimmers – såvel som den eneste re-promote shade er taos. De andre fem er begrænset udgave.

REKLAME

Pyt, ambition, taos, eksplosion, penthouse såvel som dronning
Ønsket II er det ønskede valg designet til mørkere divas, mens det ønskede jeg henvender sig til lettere kærester.

Som du måske allerede ved, da jeg har sat det for, åh, 11 år (!), Jeg er en Mac NC42, så godt jeg har lyst til, at jeg kan bære disse rødme, men det tager helt sikkert mere indsats end ønsket I. Jeg skal buste min fan rent såvel som en ekstra blandingsbørste, da de ønskede II farver ser mørke på min hud (så de er mere indsats for at buffer såvel som blanding), men da de er så fint Malet, de er stadig enkle at arbejde med. Det lille pulver bits næsten prance på tværs af huden.

Det er bare, at farverne har brug for en moderat seriøs buffing for at få dem til at se naturligt ud på æblerne på dine kinder.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

PYT.
Eksponeret

Taos.
Ambition
Jeg besluttede at bare gå efter det med et par af disse rødme samt gøre en noget intens 80’ers kind ser her, da hvis du vil bære mørk rødme, kan du også gå skinke!

Penthouse.
Dronning
Hvis du har en solbrændthed, kan det være din nye foretrukne daglige blush palette. Jeg er glad for at rapportere, at der er langsigtet indsamlingskvalitet.

REKLAME

Ønsket II tilbydes nu på Ulta-webstedet, hos Nars Boutiques, såvel som på NARS-webstedet, såvel som det ligeledes falder på Ulta butikker den 18 ..

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.