Makeup samt appel blog mandag afstemning, vol. 504

Så … Hvad er mandagsundersøgelsen?

Nå, det er ikke netop en afstemning. Det er meget mere af en regelmæssigt udviklende (Devolving?), Noget tilfældig notering af bekymringer Jeg har sat ud til besøgende hver mandag morgen for de sidste 10 (!) År. (Det er som en kickstart til din hjerne.) Jeg har altid nødt til at læse dine svar i kommentarerne, såvel som jeg håber du nyder godt af at læse min.

1. Kan du lide matte eller skinnende flydende liners?

Med flydende liners kan jeg godt lide lidt skinne. Jeg forlader mattes til gelerne.

2. Løft du foran dine forældre?

Kun når jeg er chokeret eller virkelig vred. Samt det er altid lidt pinligt, men de anerkender det ikke engang det.

REKLAME

3. Hvad er et filmbillede, du citerer fra?

Åh, gudfaren. “Forlad pistolen, tag cannoli.”

4. Har du nogensinde følt som den underlige person ud?

Hele tiden, såvel som i det sidste ser det ud til at ske meget. Det forekommer, når jeg går til Mommy Group Events, men jeg fortsætter med at gå i håb om, at jeg gør det til en af ​​klienterne.

5. Hvad ville du råbe fra hustagene i dag?

Jeg er afholdt fra at lave jul shopping, men jeg vil virkelig gerne blive gjort ekstremt snart !!!

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Glædelig mandag

Det er godt dokumenteret, at jeg er en grumpy grump om morgenen, men jeg har gjort denne ting i det seneste, hvor jeg tvinger mig til at smile, selvom jeg ikke føler mig 100%, såvel som det forekommer påkrævet såvel som falsk, Da du forstår det gamle ordsprog, “falske det, indtil du gør det”? I nogle metoder, der er yderst sande.

Så jeg vil se nogen, der går mod mig eller en komplet fremmed eller faner, da faner smiler også, såvel som jeg vil blinke dette store, traditionelle smil, såvel som en masse af tiden får jeg en fremragende Stort autentisk smil til gengæld.

Det er underligt, men jeg løfte det virkelig virker.

Din venlige samfund appelmisbruger,

REKLAME

Karen.

S.s. Lige her er bekymringerne for at kopiere såvel som pasta:

1. Kan du lide matte eller skinnende flydende liners?
2. Løft du foran dine forældre?
3. Hvad er et filmbillede, du citerer fra?
4. Har du nogensinde følt som den underlige person ud?
5. Hvad ville du råbe fra hustagene i dag?