Leder du efter praktikanter til at komponere til makeup samt skønhedsblog

på udkig efter et par fantastiske praktikanter …
Hej venner,

Er du (eller er nogen du ved) søger at få mere skønhedsblogging samt komponere oplevelse? Jeg søger efter 4-5 motiverede, fantastiske praktikanter at komponere til makeup samt skønhedsblog, mens jeg går på graviditetsorlov i slutningen af ​​februar med marts, april samt potentielt begyndelsen af ​​juni. Jeg vil stadig blogge såvel som gør min ting, men jeg vil ligeledes krav på en vis hjælp.

REKLAME

Hvad er der i det for dig?

Dit arbejde vil blive offentliggjort på MBB, så du vil komme på internettet komponere erfaring (hvis du planlægger at flytte ind i en karriere i skønhedskomponering eller på internettet, er dette en fantastisk metode til at udvikle dit CV såvel som Giv links til dit arbejde til potentielle arbejdsgivere), såvel som hvis du i øjeblikket har en blog, er det en fantastisk chance for at dyrke webtrafik til dit websted. Jeg vil også være glad for at komponere dig et strålende forslag til forslag, hvis du kræver en reference.

FYI: Dette er en ubetalt praktikplads; Jeg vil dog være i stand til at betale dig i produktet. Jeg sender dig skønhedsprodukter til at gennemgå, du vil evaluere dem, såvel som da får du til at holde dem efter at indsende din anmeldelse. Du vil komponere 3-5 evalueringer (eller how-to stillinger, tutorials, ser eller ansigter af dagen) om ugen.

Hvad jeg krav fra dig …

Hvis dette virker som noget, du måske vil gøre, så send venligst til at overholde til Karen@makeupandBeautyBlog.com senest fredag ​​den 22. januar:

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Et CV, der fremhæver passende skrive / fotografering / skønhedsblogging oplevelse samt et følgebrev

Skrive såvel som fotografiske links eller eksempler (det er yderst vigtigt, at du er i stand til at tage gode produkt billeder, og ideelt set er du komfortabel med at vise din aftale på bloggen)

Eventuelle links, du måtte have, tidligere offentliggjort arbejde i skønheds niche

REKLAME

Jeg ser frem til at høre fra dig! Lad mig forstå, hvis du har nogen form for spørgsmål.

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.