UNSUNG MAKEUP HEROES: Timeglas blændende nøgen blush

Jeg bruger den bemærkelsesværdige timeglas blændende nøgenblad på mine kinder!
Når nogle mennesker tror på blændende nudes, kan de tro på Venus de Milo eller Statuen af ​​David … Jeg tror på en rødme fra timeglas, lol! Blændende nøgen strobe belysning rødme af timeglas, jer, er så så godt, især hvis du kan lide et frisk ansigt, hvor dine kinder gløder uden at se overdone.

Kan ikke-miss frisk-faced farve, der ikke er ubehageligt indlysende

Det er den samme indflydelse, du får fra Nars Madly Blush eller Kevyn Aucoin Neo-Trio, du ved, hvor du har et strejf af farve, en hvisken af ​​skinne, såvel som din aftale med såvel som hud ser livligere såvel som Peppier, som om du lige tog en kraftig gåtur, eller nogen smuttede op såvel som begyndte at kile dine ribben.

REKLAME

Dine kinder vil have den dejlige flush! Det er det, du får fra blændende nøgen.

Hvad er en usung makeup helt? For mig er det en ofte undervurderet makeup morsel, et langsigtet indsamlingsprodukt, der scoots under radarskærmen af ​​masser af makeup entusiaster, men regelmæssigt rocks min verden. De langvarige Usung Heroes-serie har et par af mine favoritter.

Hver af timeglaset omgivende strobe rødmer har et specielt marmoreret mønster, så ingen to er ret ens.
Peachy Amber blandet med en shimmery highlighter

Brilliant Nude er en Peachy Amber Blush blandet med en fantastisk gylden shimmery highlighter. Det er en af ​​de omgivende strobe belysning rødme, som er den rødme husstand i timeglassen langsigtet indsamling, der har en meget mere tydelig såvel som synlig højdepunkt (der er ligeledes den omgivende belysning rødder, som skyggen diffunderet varme, som er store, Også, men de har en mere støjsvage fremhævende virkning).

Ikke at angive, at den omgivende strobe rødmer som blændende nøgen har en ubehagelig højdepunkt. Du ved, det er timeglas, de styrer deres fuldender med en yderst finjusteret berøring. Det er blødt reflekterende såvel som lysende, men det er ikke metallisk eller garish eller hårde, så kvinder i alle aldre (og porestørrelser!) Kan bære det.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

En sund glød på alle nuancer af huden

Når du blander highlighteren såvel som rødme sammen, har du den bedste kombination af farve samt udstråle, der bare er lidt noget, men ikke så godt. Jeg er en tan gal, en NC42 i Mac, men jeg har set dette på både lysere såvel som mørkere damer, såvel som det er dejligt over hele linjen. På lettere hud får du meget mere af den rødme effekt. På mørkere hud fungerer det meget mere som en highlighter, men i begge situation har kinderne en sund flush samt glød.

Langvarig

En 0,15 ounce pande er $ 38, hvilket er dyrt (som mange timeglas produkter er), men alt hvad du krav er lidt bit, såvel som den bit bit ikke vil kræve en touch-up halvvejs med dagen.

Let at anvende

For et frisk ansigt, jeg har opdaget den allerbedste metode til at bære denne rødme er at udnytte en rødme ren – ingen elegante metoder eller bevægelser, der er nødvendige! Bare hvirvler det i panden for at blande rødmen såvel som highlighter sammen, såvel som derefter bare bruge et lys, fejende opadgående bevægelse på æblerne på dine kinder.

Jeg bruger et lag, måske to mest, såvel som det er alt, hvad jeg har brug for. grundlæggende såvel som nemt.

Strobe Belysning rødmer fra toppen: blændende nøgen, euforisk fusion, glødelektroner samt iriserende flash
Farve vælger for alt

En anden blændende ting om denne rødme er, at du kan bære det med enhver form for farvekombination på dine øjne såvel som læber, såvel som det ser ud til at fladere meget af alt. På dette billede bruger jeg det med et køler tonet brunt øje, men det fungerer også med varmebrune eller brights eller nudes. generally whatever as well as any type of color combo you can dream up, dazzling nude will opt for it, as well as the exact same goes for lips. Peach, pink, purple, red, orange… Doesn’t matter. All colors look good.

The take-home message

REKLAME

When I wear this blush, I look like I’m using a bit makeup, however I don’t look like I’m using a ton, as well as that’s what I like about it. as well as it opts for nearly everything!

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.