Blush Addict Identificer

Jeg så denne tag Ages tilbage på Katie’s blog (plus + skønhed) såvel som jeg forstod, at jeg var nødt til at gøre det. Har du set min rødme lagerpost?

Hvilken farve blush passer til din mest?
Peachy Nude Shades – En stor repræsentation af dette ville være klinikken kind pop i ingefær pop.

Presset, creme eller løs rødme?
Presset. Det er bare den enkleste for mig at arbejde med. Jeg har nogle fløde såvel som nogle løse (mineral) rødme såvel som jeg næppe nogensinde når for dem.

Favorit shimmery rødme?
Jeg er ikke en fan af høje shimmer / frosty rødme generelt, men den subtile shimmer af Cargo Rom gør det til en dejlig sommertid bronzey rødme.

Favorit matte rødme?
Illamasqua gør de absolut fineste matte rødme – hvis det kræves for at vælge en, ville jeg nødt til at sige nøgne rose. Det ser virkelig trættende i panden, men producerer en ekstremt poleret mejslet kindben, når de anvendes!

Favoritcreme Blush?
Det er et ophørt mærke, men min meget elskede er fra Jemma Kidd, kaldet Blushwear Creme kindfarve i # 03 Paw Paw. Dette blev leveret til mig af en god ven, da det er lige så godt for hende – det leverer mig med den mest naturlige Peachy Flush, der ser ubesværet ud.

Favorit apotek rødme?
Let. Milani’s bagt rødme i luminoso. En glødig fersken drøm! Det er ikke kun en apotek favorit, men det rækker som en af ​​de allerbedste rødme i min samling, såvel som det siger meget.

Favorit High End Blush?
Denne er ikke så let. Ugh, jeg vil sige Shiseido Luminizing Satin Deal med farve i Starfish (OR308) I betragtning af at det er en, jeg har haft det seneste – det er en koral, der læner sig på orange farve. Men jeg er sikker på, om du spørger mig om en måned, vil jeg nævne noget andet som min favorit!

Største blush skuffelse?
Det er nødt til at være Mac Stereo Rose! Jeg var så psyched om at få mine uvorne hænder på dette såvel som det [viste sig for at være] et frostigt glitrende rod! Jeg har fået dette i 2010 så godt som jeg ikke har rørt det i aldre, men alligevel er jeg tilbageholdende med at dele med det.

Bedste rødme emballage?
Jeg kan godt lide kompakte rødmer, så smashbox rødme rush er fremragende, da de virkelig er slanke, og der er et spejl, der drejer ud fra bunden:

(De er også fantastiske højkvalitets rødme!)
Jeg har også en præference for runde rødme pander snarere end firkantede / rektangulære. Jeg har bare lyst til at rødme børster passer meget bedre til rund pander.

Hvad er der på din blush ønskeliste?
Jeg vil virkelig prøve meget mere apoteker, især NYX, Milani såvel som Bourjois. Jeg indså, at jeg har meget mere højere ende rødme – af en eller anden grund har jeg ikke vovet meget i apotekets mærker. Her er nogle, jeg håber at få til sidst:

L til R: Nyx ​​Bourgeois Pig, Milani øget rødme i te rose, Bourjois # 54 øget Frisson

Holy Graal Blush?
Dette er et teknik spørgsmål, er det ikke? Siden efter at jeg reagerer dette, så kan du komme til mit hjem såvel som tage væk alle mine andre rødmer, ikke?
Bøde. Hvis jeg skulle vælge en, der bringer tårer i mine øjne, skal den være Mac Prim & Prect, som var en begrænset udgave fra London Collection’s Liberty:

Det er fantastisk høj kvalitet samt en ekstremt fleksibel farve – MACs officielle skyggebeskrivelse er “neutral nude”. Jeg er stadig bummed, at jeg ikke fik en sikkerhedskopi. Jeg vil dedikere en hel offentliggørelse på dette!

Og jeg vil tilføje en meget mere bekymring i betragtning af at det er en, jeg får ofte:
Favorit mærke til rødme?
Svært at definitivt navngive kun en, så jeg vil navngive 3, der tilbyder, generelt, ekstraordinære rødme: last, illamasqua, såvel som Mac.

If you haven’t done this identify yet, please do! If you’ve done this tag, please publish the link below – I’d like to checked out everyone’s answers.

Del dette:
Del

Klik for at sende det til en god ven (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på TUMBLR (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Reddit (åbner i nyt vindue)

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Best of bright blushesBright blushes are best for summer – they look particularly stunning against tanned skin.  But fair skinned gals, don’t let bright blushes frighten you – they add a flush of colour when dusted on lightly at the apple of the cheeks.  Put your sun glasses on – right here are a few of my…
July 30, 2015In “Beauty”

Where was it made?On this labour Day holiday, I believed I would take a look at where in the world our cosmetics are made.  It’s something that I always take note whenever I get a product – I like to turn over the compact or box to discover that fine print: made in xx / fabriqué au…
September 7, 2015In “Beauty”

PP12: MAC Powder blush in CubicI have to very first apologize, however this blush is discontinued as of last year. I was as shocked as any individual else when this was announced. I had MAC MUAs tell me they didn’t understand what they’ll utilize now for weddings – it was their essential shade. They were stocking up…
November 14, 2016In “Beauty “