$ 59 Obsessive Compulsive Cosmetics Pro’s Pics Portables Lip Tar Test Tube X 12 Set er en cornucopia of Color

De nye Pro’s Picks Portables Lip Tar: Testrør X 12 Indstil af Obsessive Compulsive Cosmetics ($ 59)
Vi er familie!

Jeg har alle mine læbe tars med mig!

Vi er familie!

Stå op alle og synge !!

Som jeg sidder her, overvejer de 12 små læbe tars i de nye Pro’s Picts Portables Lip Tar: Testrør X 12 Indstil af Obsivive Compulsive Cosmetics ($ 59), jeg synger søster slæde og forestiller sig, at de små rør er alle søskende i En stor, glad familie. De kæmper aldrig, taler tilbage til deres forældre, tattle på hinanden, plot for at stjæle hinandens kærester, eller sige noget snarky omkring hinanden, som “SO-og-sås skinnende jeans har set ekstra tæt på det seneste.” De er altid glade for at hænge ud sammen, og de klager aldrig nogensinde om at skulle dele et værelse.

Dette nye ferie sæt er meget sjovt. På trods af deres diminutive størrelse (kun 0,08 ounce hver) sprængte disse små rør med pigment, og et godt antal af dem er matt, som er meget trendy rigtige meow.

REKLAME

De 12 nuancer i sætsområdet fra tamme neutraler til teknikolor brights, og de blev håndplukket af OCCs Pro Makeup-kunstnere.

Hvis du er bekendt med OCCs Lip Tars, så ved du om deres skudtætte dækning og brugstid. Jeg får normalt seks eller syv timer ud af dem.

Ikke blive freaked ud af, hvor små disse rør ser i min hånd, fordi 1) jeg har vanvittige lange monkey fingre, som er fantastisk til klaver, der spiller, men de har tendens til at gøre hvad jeg holder op, ser endnu mindre end det faktisk er , og 2) Når du anvender disse, skal du kun bruge en dråbe.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Faktisk gætter jeg hvert rør vil vare omkring 50 applikationer.

DKK 59 Pro’s Pics Portable Lip tars: Test Tube X 12 Set (en $ 72 værdi) indeholder 12 0,08-oz. OCC Test Tubes, en gennemsigtig pose og en læbe børste.

Farverne…

Interlace, en cremet bleg fersken

Zhora, en metallisk fersken med pink shimmer

Annika, en mat lyse neutral fersken

Cha cha, en mat lyse mandarin

Bedstemor, en matkoral

Vintage, en mat dyb bourgogne

Harlot, en matte neon popsicle rød

Nylon, en matte neon bubblegum pink

Hoochie, en matt levende magenta

Digitalis, en mat pinkish lavendel

Sebastian, en matte plummy taupe

Iced, en metallisk hvid frost

og en # 010 præcisionslip børste.

Jeg vil nok slutte Harlot først, neonrød, fordi det får mine læber til at se ud som om jeg har brugt hele eftermiddagen, der spiser kirsebærpopsikler og læser Sweet Valley High Books (som var min favorit måde at tilbringe en weekend eftermiddag i syvende klasse! ).

Har nogen andre ønske de havde en søster på grund af disse bøger?

Fra venstre: Harlot, Nylon, Hoochie, Digitalis, Sebastian og Iced
Interlace, Zhora, Annika, Cha Cha, Bedstemor og Vintage
Harlot.
Årgang
Jeg kan godt lide dette kit meget og kan se det tiltalende for Arty-Fartsy Makeup Lovers / Beauty Connoisseurs, der kan lide at eksperimentere med farve eller til enhver, der kan lide masser af pigment og kvalitet grusomhedfri, vegansk makeup. Jeg vil nok give dette til en pal som alis, galen, der skærer mit hår. Hun elsker skønhed, er ikke bange for en fed læbe og drejer en læbe børste som en proff.

REKLAME

Den begrænsede udgave $ 59 Pro’s Pics Portable Set er tilgængelig nu online og på Sephora.

Pris: $ 59
Tilgængelighed: Tilgængelig nu online og på Sephora
Makeup og skønhed blog bedømmelse: a

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.