Rouge Bunny Rouge Discovery Coffs Fragrance Sample Set

Da der er syv dufte i den nye $ 50 Rouge Bunny Rouge Discovery Coffs Set, der angiver, at du kan bære en anden Rouge Bunny Rouge duft hver dag i ugen, som, som, Ifølge mine beregninger og en uafhængig dobbeltblindstudie udført af Tabby Technologies, en faner Cat Industries LLC datterselskab, har du nu syv meget mere grund til at besætte over Rouge Bunny Rouge.

Der er syv små duftprøver i dette sæt, og jeg tror, ​​de er alle ret store. Rouge Bunny Rouge kan lide at gøre tingene lidt anderledes, og de forbliver i karakter med disse dufte. De er i modsætning til en masse standard-udgave frugtagtig blomster, der passer til hylderne på Sephora.

REKLAME

Disse kombinerer duftnotater på måder, min næse har aldrig mødt før, og fordi RBR er et boutique-størrelse mærke og er ikke enormt, oddsene for dig, der passerer af nogen på fortovet iført den nøjagtige samme duft, er slanke til ingen.

SOOOO, hvis du eller en person, du elsker, er en dufthund, der elsker interessante, ualmindelige dufte, der er svært at komme forbi, kan denne samling af prøver være en god aftale.

0,07-oz. Hætteglas ser lidt større end normale duftprøver (og de har også små sprøjtedyser), og alle duftene i sættet er også tilgængelige i større størrelser i RBRs permanente linje, så hvis du bliver forelsket i en af ​​dem, kan du Køb en større flaske.

De syv dufte …

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Lilt – figen blade, fersken, kokosnød, violet, vetiver og moskus

Vespers – bergamot, kanelbark, violet blade, sort peber, grøn æble, muguet, rose, violet, cedarwood, musket, sandeltræ og vanille

Chatoyant – Bergamot, Citron, Orchid, Jasmine, Rose, Lily of the Valley, Sandalwood, Cedarwood, Musk og Vanilla

Incantation – Citrus Accord, Sublicburrants, Fig Leaf, Green Tea, Rose, Orange Blossom, Coriander, Cardamom, Vetiver, Cedarwood, Beeswax og Musk

Cynefin – FloraloZone, Angelica Seeds, Davana, Lavendel Olie, Violette blade, Muguet, Musks, Amber og Metalliske Woods

Silvan – Grapefrugt, Juniper Berry, Peber, Røgelse, Guaiac Wood, Cedarwood, Musk, Patchouli

Embers – Pink Pepper, Nutmeg, Clove, Freesia, Jasmine, Cistus, Røgelse, Styrax, Peru Balsam og Sandalwood

REKLAME

Kig efter Discovery Coists Set nu på Rouge Bunny Rouge Counters og Online.

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.