Makeup samt Charm Blog Monday Poll, Vol. 572

Så … Hvad er mandagsundersøgelsen?

Fremragende spørgsmål! Det er ikke i modsætning til sit navn, en faktisk afstemning, som med bitklikkeknapper. Det er bare en fortegnelse over fem meget mere eller mindre tilfældige bekymringer, jeg har udgivet på denne blog hver mandag morgen for de tidligere quadrillion år (siden 2007). Jeg kan godt lide at læse dine svar, så godt som det hjælper mig med at få min uge til en god start.

1. Hvem tager sig af dine pande?

At citere den fremragende de la soul, “det er bare mig, mig selv såvel som I.”

2. Hvis / når du integrerer en accent negle i din manicure, hvilken finger bruger du normalt?

Jeg gør ikke accent negle længere (jeg vælger at bruge al den nøjagtig samme skygge), men da jeg gjorde det, ville jeg altid vælge min lydfinger, såvel som jeg gør det på begge hænder. For mig syntes det altid meget mere afbalanceret på den måde. Jeg spørger, hvis nogen til rådighed gjorde en accent langfinger. Eller en accent tommelfinger?

3. Du bør vælge: Vil du helst 1) skal gå rundt med bare fødder i en uge (ingen sko, ingen sokker, ingen tøfler – absolut ingenting. Bare dine almindelige ol ‘bare fødder på jorden), eller 2) har For at undgå absolut alle tænderrelaterede vedligeholdelse i en uge (dvs. ingen børstning af enhver form for art, ingen flossing, ingen mundskyl, ingenting)? Bemærk: “Hverken” er ikke en gyldig mulighed. Du skal vælge en.

Først og fremmest, brutto. For det andet, så meget som det ville dræbe mig, da jeg er sådan en stickler til mundhygiejne, ville jeg vælge valg 2 … Jeg vil hellere have en kølig mund end bekymring for at træde på et søm eller beskadiget glas.

4. Hvad er en parfume, du har brugt i mange år såvel som stadig som til denne dag?

Estée Lauder Pleasures. Min fave tilbage på college!

5. Sidste ting du har angivet til nogen?

“Gå tilbage til søvn, Lovie. Det er ikke tid til at stå op endnu. ”

Ya opdage noget nyt hver dag

I mit tilfælde måtte den sidste forsinkelse af forståelse afslutte med neglelak. Mine fingre er endelig malet for første gang om to uger, yay! De har været bare for en stave, da jeg har elimineret min sidste manicure, en peachy pastel af Sally Hansen, fortalte jeg mig selv, at jeg ville male mine negle om et par timer, men af ​​programmet blev jeg distraheret, så de få timer vendte mig om ind i et par dage, som blev til to uger …

Jeg korrigerede, at på fredag ​​såvel som malet mine negle en cremet mauve – Sally Hansen Mave-Olous, en af ​​Miracle Gel Liners.

Ingen chips hidtil! Det holdt sig godt hele weekenden lang, men jeg tror, ​​jeg er * næsten * parat til at skifte gear til noget andet end en pastel … det føles som om tid til en forandring.

REKLAME

Hvad er omstændighederne med dine negle i dag? Bruger du en frisk frakke?

Hav en god resten af ​​din mandag, ‘K? ?

Din venlige samfunds charme addict,

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

REKLAME

Karen.

S.s. bekymring tid! Lige her skal de kopiere / indsætte med dine svar i en kommentar. speak with you soon.

1. who takes care of your brows?
2. If/when you integrate an accent nail into your manicure, which finger do you normally use?
3. would you rather 1) have to walk around with bare feet outside for a week (no shoes, no socks, no slippers, absolutely no nothing, just your ordinary ol’ bare feet on the ground), or 2) have to avoid absolutely ALL tooth maintenance for a week (so no tooth brushing, no brushing your teeth with toothpaste on a finger, no flossing, no mouthwash, NOTHING)? By the way, “neither” is not an answer, you have to pick one or the other.
4. What’s a perfume you’ve used for many years as well as still like to this day?
5. Last thing you stated to someone?