Desperat søger vedvarende polsk: 7 dage med Sally Hansen Farve Therapy Bronze Refleksion

Sally Hansen Farve Terapi i Bronze Refleksion ($ 7,99)
I den desperatsøgende vedvarende polske serie bærer jeg en anden neglelak i syv dage og tager før og efter billeder for at indgive tilstanden af ​​mine poter i løbet af ugen!

Jeg fortsætter med at tro, at jeg kommer til at løbe ind i en dud en af ​​disse dage fra Sally Hansen Color Therapy, fordi Hej! – Hvornår finder du nogensinde en neglelakslinje, hvor hver. enkelt. polere. Du forsøger konsekvent leverer varerne?

I denne uge var det bestemt ikke den uge, fordi Bronze-refleksion var en af ​​de bedst mulige nuancer, jeg har prøvet fra farveterapi hidtil. Jeg har lyst til, at jeg siger, at hver uge om farve terapi i disse dage (Hey, Karen brudt rekord meget?), Men når noget er værd at raving om, vil jeg rave om det!

REKLAME

Bronze refleksion, som lister for $ 7,99, er alle de ting, jeg forventer at finde i en Chanel Cult Nail Color (undtagen prisen, selvfølgelig). Det har finere end fint mikroblitter, og det er stærkt komplekst. Ligesom * det *, skifter det fra pinkish bronze til en tranebær tinged med rose guld til en buttery gul messing. Det er ligesom alle farverne i efterårsblade presset ind i en flaske. Og til toppen af ​​det, kan du bære det rene – og det vil se målrettet ren, og ikke patchy eller dårligt pigmenteret – eller du kan gå helt uigennemsigtig som jeg gjorde i disse billeder. Det er så fleksibelt.

Sådan holdt det op i løbet af ugen:

Dag 1

Dag 7.

Jeg havde det med to frakker af samme Smith & Cult Base Coat og Top Coat, jeg har brugt med alle polerne i 7 dages serien.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Teknisk havde jeg denne mani i otte fulde dage denne gang. Bronze refleksion er et dyr!

Åh, og efter en to måneders motion hiatus (Connor startede førskolen, og mindst en person i vores lille familie har været syg på et givet tidspunkt hele tiden, ingen joke!), Jeg var endelig godt nok til at komme tilbage i Gym denne uge, og jeg havde bronzefleksion på mine negle. Det var så modstandsdygtigt, at det varede gennem tre brutale hiit sessioner med helt frie vægte, pull-ups, triceps dips med equalizer barer og ugudelige mængder af burpies og push-ups. Det er virkelig fantastisk 1) hvor hurtigt man falder ud af form, og 2) hvordan brutalt gym udstyr er på din mani.

Denne linje er så god, jer.

Jeg er brudt om, hvorvidt jeg burde fortsætte med at søge efter en anden langvarig formel for at elske i navnet charme eksperimentering eller holde fast i farvebehandlingslinjen. Hvad synes du? Spørger negle vil gerne vide.

REKLAME

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.

S.s. T-g-i-f.